Pláč v kočárku/autosedačce

17
25.10.11 15:33

Pláč v kočárku/autosedačce

Ahoj. Mám doma 3 a půl měsíční holčičku. Všechno by bylo v pohodě, je kdyby nám tak strašně neplakala v kočárku či autosedačce. Pláče až do té míry, že se z toho poblinká a v té chvíli ji už beru do náruče a snažím se ji uchovat. Zpočátku jsem si myslela, že ji je teplo, tak jsem ji nechala jen v bodičku, dupačkách, čepici, zabalila do zimní zavinovačky od Emitexu - 2× poplakávala, ale nakonec usla. Jenže dnes - strašnej řev, blinkání, jenže venku přece jen zima na to abych ji vyndala. V autosedačce to stejné. Už nevím co s tím. Asi budem furt doma, páč představa, že bychom měli někam jít, je pro mě noční můrou :( Nevíte nějaký fígl, či zda nedělám něco blbě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20
25.10.11 15:54

Ja resila/resim stejny problem :-) Dcerka ma 4.5mesice a nekdy chyta v autosedacce takovy zachvat,ze musim zastavit auto,vytahnout ji, az se uklidni,tak zpet do sedacky,pak jeste houpat se sedackou a teprve muzu dat zpet do auta a jet dal - na autosedacce jsem mela pridelanou takovou tu strisku, ta sla pryc, na madlo naveset hracek,co se jen vejde a je v klidu - proste se nudi :-) totez kocarek, vecne jezdim s boudou dole a nejlepe pod stromy - jsou dny,kdy staci hracka na kocarku - chce to zkouset, nase slecna obecne sedacku nesnasi,protoze si v ni nemuze davat nohy za hlavu :-)
ted se to zhorsilo,protoze jsem si ji dovolila dat na hlavu cepici:-) letni dite… :-)
hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
25.10.11 16:03

Naš starší syn řvával v kočárku nepředstavitelně asi do roka jsme byli zavření doma. Autosedačku miloval odmalinka - motorista. Mladší kočárek taky moc ne, teď už máme sporťák,tak je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.10.11 16:05

uf, jsem ráda, že nejsem sama :) no, vykoušíme hračky a uvidíme, stříšku dáme taky dolů :) mě třeba malá vydrží být v lehátku doma i hodinu, kdy střídáme hračky na hradičce, plus si s ní povídám, kouká na mě, jak umývám nádobí a tak. ale kočárek a autosedačka je pro nás za trest. no, zítra vykoušíme boudičku na kočárku dolů a uvidíme, budu radši jedit kolem baráku, abych mohla případně jít hned domů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.10.11 16:09

jeste me napadlo, jestli vam jde v aute vypnout na miste spolujezdce airbag, tak ji dat dopredu - kamaradka takhle jezdila, nam bohuzel vypnout nejde - jo a jeste nahlas zpivam - kdyz stojim na cervenou,tak to radeji omezuju :-D
nejdriv jsem si myslela,ze nevytahnu paty,ale nenecham se odradit a zkousim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
25.10.11 16:16

Naše mladší řvala v autosedačce pokaždé, co jsme jí do ní dali. Vydrželo jí to celou dobu až do té doby, než jsme ji z vajíčka předělali do „velké“ autosedačky. Takže jsme prakticky nikam nejezdili, cesty max do 15 minut, protože dýl jsem to řvaní nevydržela poslouchat.
V kočárku byla hodná. Nepřišla jsem na to, co s tím, nezabíralo nic.
Přeju pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
25.10.11 16:40

Asi nepotěším,ale my s tím bojujeme stále a to už dvojčatům byl rok.Kočárkování se mírně zlepšilo s přesunem do sporťáku,nesmím ale zastavit,jak stojím,tak je zle,o spaní v kočáře nemůže být řeč ani náhodou.V autě mi sice neřvou pořád,občas se s nima někam jet dá,ale zásadně nespí,největší problém je,když je chci dát do auta unavený,aby se tam vyspaly,jako všechny ostatní děti,který normálně auto uspává,tak ti moji řvou jako o život,takže jezdíme když jsou vyspaní z domu,ještě neunavení,pak to docela jde.Už nad tím přemýšlím celý rok,proč ty moje děti kočár a aotu nemusí a ještě jsem na nic nepřišla :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
25.10.11 16:45

Taky jsme na tom stejně. V kočárku i autosedačce hysterie. Takže ven chodíme se šátkem a cestovat se snažíme vlakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
25.10.11 17:10

Tak já se přidám. Můj prcek spinkal pěkně v klidu celé dva měsíce v kočárku na zádech a v sedačce se mu líbilo. v noci jsem ho dávala spát na bříško, kvůli prdíkům. teď jsou nám tři měsíce, spíme jenom na bříšku, i v kočáře a v sedačce plačeme a plačeme…tož tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.10.11 17:25

Airbag nám vypnout nejde, ale většinou cestujeme s manželem, takže sedím vzadu s malou a snažím se ji zabavit (sama si už netroufám :) ). Vždycky ji tam dáme po kojení, kdy usne, ale jakmile ji tam položíme, tak oči jak baterky a už to začíná. Já doufám, že jakmile přejdem na sporťák, či velkou sedačku, tak se to snad lepší, že uvidí, bude si víc hrát a tak, ale teď … člověk potřebuje na poštu a celou cestu hystericky pláčeme a pak nás přejde nějaká babka a řekne: to má asi hlad, že? to už jsem dneska fakt nevydržela a hnusně jsem se na ni obořila, že hlad teda opravdu nemá. Jako tohle mě fakt dokáže vytočit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
25.10.11 17:48

Jak já Tě chápu… :hug: člověk je z toho na nervy a ještě kecy od lidí,taky jsem vždycky měla chuť někoho praštit.Ještě mě napadá - u nás občas trochu funguje plena přes obličej,to je trochu zklidní a trvalo mi asi 4 měsíce,než jsem na to přišla.Když jsem jim tu plenu dala,tak byl většinou aspoň trochu klid na chvilku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
25.10.11 18:05

se sedačkou neporadím. místo kočárku šátek nebo ergonomické nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
18.5.12 18:21

Tak se musim pridat k zakladatelce. U nas to same, jen s tim rozdilem, ze jeste cca pred tydnem bylo vse OK. Najednou se to ale zlomilo a mala rve v kocaru i autosedacce. A to tak, ze se az zalyka.
Z kocaru tim padem vytahnu a chovam. Obcas uchovam do spanku, a to si ji pak muzu dovolit na cca 20minut vratit zpet do kocaru, pak opet rev, takze domu se mimino nese a kocar vede. Jak ja zavidim matkam s tichymi kocarky :oops: Mam i Manducu, takze kdyz bych nutne potrebovala ven, pujde v Manduce. Davam ji do kocaru, kdyz je unavena, ale je to stejne fuk. Kdysi koukala na stromy a tak, mela stazenou boudicku, ted uz to ale nezabira.
V sedacce byla vzdy ok. Kdyz jsme vyjeli, tak do 5ti minut spala. Pozdeji plakala jen malo, dokud jsme se nerozjeli. Ted zacne brecet nejpozdeji v okamziku, kdy dam sedacku do auta. Musim s ni sedet vzadu, drzim dudel a delam ssss ssss :mrgreen: to jedine trosku zabira. Nicmene minule rvala temer v kuse 30minut.
Ja jsem tak doufala, ze si tu prectu nejake „kouzlo“ na uklidneni ditete :lol: a ono nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
18.5.12 19:12

@Lena007 mi přijde že píšeš o mém synovi :mrgreen: já jsem zas nejrychleší kočár široko daleko :-) u nás v baráku vždy všichni vědí kdy jdeme ven a kdy se vracíme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
18.5.12 19:13

@Lena007 a kdybychom měli holčinu tak je to taky Kačenka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí