Noční spaní nespaní

789
25.10.11 11:20

Noční spaní nespaní

Dobrý den všem, náš malý přes den vůbec nespí a teď poslední dobou si navyknul chodit spát večer v 9 hodin, to dostane 150 ml kaše a pak se budí kolem 23 hodiny a stává se, že pak třeba do tří do rána nespí. Nepláče,povídá si, ale prostě nespí, tudíž já taky ne :(. Jsou mu 4 měsíce. Jinak jsme na UM. Zajímalo by mě, čím by to mohlo být popř. od kdy by asi děti měli prospat noc anebo aspoň půl noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
154
25.10.11 11:34

Naše malá má 4a půl měsíce a noci jsou jak na houpačce. Jednou spí nádherně- probudí se třeba jednou za celou noc a pak až ráno okolo 5hod a jde je ještě schopná do 7-8hodin ještě spát. A z toho k ní musíme vstávat třeba i 6× za noc.Příjde mi že je to hodně individuální. Každé dítě je prostě jiné. Některé spí celé noci od malička a jiné se budí několikrát za noc ještě i v roce a půl. To alespoň vím od ostatních co mají malé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
25.10.11 11:37

jo a přes den nám ještě celkem spí.Hlavně dopoledne venku pěkně spinká.Dávám ji spát i na balkón do kočárku. A to vydrží 2-3 hodiny. A odpoledne jde ještě tak dvakrát po půl hodině. Kamárádce taky malý už přes den vůbec nespí.Takže to je těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
25.10.11 12:40
luckyhorse píše:
Dobrý den všem, náš malý přes den vůbec nespí a teď poslední dobou si navyknul chodit spát večer v 9 hodin, to dostane 150 ml kaše a pak se budí kolem 23 hodiny a stává se, že pak třeba do tří do rána nespí. Nepláče,povídá si, ale prostě nespí, tudíž já taky ne :(. Jsou mu 4 měsíce. Jinak jsme na UM. Zajímalo by mě, čím by to mohlo být popř. od kdy by asi děti měli prospat noc anebo aspoň půl noci?

U těch dětiček to je tak strašně promněnlivé…u malé se to prvních cca 9 měsíců střídalo jak na horské dráze a jednou je to tak, pak tak, nikdy my nespala stejně dlouhodobě. Spát celou noc mi začala až nedávno, cca od 11ti měsíců. U maličkých miminek to je opravdu dva dny tak, třid dny tak, čtyři dny zas tak..ale je pravda, že někdo prospí celou noc i od začátku. Malá je stále kojená, UM nemá, proto se taky možná budila častěji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí