Nespavost kolem 6. měsíce

82
25.10.11 11:07

nespavost kolem 6. měsíce

Ahoj! Malému je 5 měsíců a začal se budit každou hodinku a navíc je třeba hodinu dvě v noci vzhůru, takže noc jedna báseň :-)
Pokaždé když se probudím, tak mu dám prso, cucá a usne, pak se zase probudí. Jaké máte zkušenosti vy? Nemůže mít už hlad, třeba si říká o příkrm? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
joaska
25.10.11 11:26

Ahoj, neporadim, ale rada si pockam na odpovedi ostatnich maminek, jelikoz mam doma to same. :nevim:
akorat je malemu 6 mesicu a na prikrmech uz jsme :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit
1863
25.10.11 11:45

já jsem začla před koupáním dávat 150ml kaše a pak dokojím a malá mi začala spávat celou noc, ale je fakt, že takto, jak spí teď - tj. vzbudí se kolem páté, šesté na kojo a pak spí třeba do osmi (chodí spát v 19hod), mi spávala do těch tří měs. pak se budívala v noci a teď spí zas hezky. asi mají děcka takové své období…mi tak dobře spí teprve týden. a týden dáváme příkrmy…
taky pomohlo nedat najíst kolem půlnoci, kdy se budívala, ale to jsem uhuškala a dudel. pokud jsem nakojila, budila se pak často a to jsem poznala, že to není hlady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
25.10.11 11:54

Ahoj,mohu poradit osvědčená homeopatika,která mám vyzkoušená.Je to sirup a jmenuje se Sedalia od výrobce Boiron… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
25.10.11 11:57

a to je uspí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
25.10.11 12:02

ahoj malý měl to samé, trvalo to asi měsíc a přešlo to samo, já bych do něj nic neládovala, ale to je každého věc… pravidelně se probouzel mezi 2-3 ráno a byl vzhůru, mlíčko nepomáhalo - vypil max. 20 ml tak jsem ho vzala k sobě a za chvíli zase spal, ale v postýlce ani náhodou, jak říkám po měsíci ho to přešlo a spí normálně celou noc

• Citovat
  • Upravit
808
25.10.11 12:09

Malému to pomohlo a pak mi to doporučila i lékařka z Prahy… :-D Tak jsem to vyzkoušela,není to žádný lék na předpis… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
25.10.11 12:12

taky bych se toho asi snažila vyvarovat…ono to většinou přejde. naše malá zas třeba vůbec neusne s náma v posteli, chce být jen v postýlce a mně je to někdy i líto :oops: ale taky má noci úplně suprové a někdy se budí víckrát. to přejde…a začnou zuby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
25.10.11 12:13
lumu píše:
ahoj malý měl to samé, trvalo to asi měsíc a přešlo to samo, já bych do něj nic neládovala, ale to je každého věc… pravidelně se probouzel mezi 2-3 ráno a byl vzhůru, mlíčko nepomáhalo - vypil max. 20 ml tak jsem ho vzala k sobě a za chvíli zase spal, ale v postýlce ani náhodou, jak říkám po měsíci ho to přešlo a spí normálně celou noc

no u nas to trva cca 3tydny, takze jeste tyden a bude dobre :-D :-D :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2058
25.10.11 14:38
lumu píše:
ahoj malý měl to samé, trvalo to asi měsíc a přešlo to samo, já bych do něj nic neládovala, ale to je každého věc… pravidelně se probouzel mezi 2-3 ráno a byl vzhůru, mlíčko nepomáhalo - vypil max. 20 ml tak jsem ho vzala k sobě a za chvíli zase spal, ale v postýlce ani náhodou, jak říkám po měsíci ho to přešlo a spí normálně celou noc

No my jsme ted takoveto obdobi prekonali, u nas to zase bylo okolo ctvrte, zmenil se mu rezim kakani a byli jsme na dovolene, tak jsem to pricitala tomu. :think: Ted prvni tyden spime skoro jako pred tim, ale to stejne obnasi pravidelne buzeni po trech, ctyrech hodinach. Porad jenom krmim, neprikrmuji, stejne ma uz pres osm kilo. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.10.11 14:36

extrémní nespavec

Ježiš, když vás tady tak čtu, tak mám pocit, že náš malej je opravdu extrémní nespavec! CO bych dala za to, kdyby se mi probudil jen kolem té druhé neb teřtí ráno, chvilku byl vzhůru a pak zase spal. Jenže u nás je to tak, že jde spát kolem 19.30, za hodinu je vzhůru, uspávám ho zase tak hodinu a pak jke vzhůru ve 21 hod, ve 22 hod, ve 23 hodm, kolem půlnoci, pak v 1 hod atd, zkrátka jako by měl v sobě budík, který ho každiou hodinku vzbudí. Nemůže to být tím, že ho vždycky ucucám prsem, u kterého usne? (Nechce totiž dudlík). Už jsme fakt vyřízený… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
29.10.11 15:51

** bamboo**
Tak my máme to stejné,ale už to trvá 3,5měsíce. Začalo to horkem,pak zuby a je to pořád stejné. Usne kolem osmé večer za hodku je vzhůru a pak znovu uspávat na baloně-usne tak 22-23hod a každou hodku vzhuru, Jídlo má ještě kolem 2 ráno a pak ráno. Večer kaši. ted se ji tlačí horní zoubky,tak je to ještě horší. Spí s náma v posteli,v postýlce nespí ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí