Pláč v kočárku/autosedačce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
391
18.5.12 20:00

Nas maly v kocaru i autosedacce taky rval. Prorval celou cestu v kocaru, takze jsem pak ani moc ven nechodila-dost me to mrzelo, tesila jsem se jak budu chodit po lese s kocarem a se psy, ale na neustale rvani jsem fakt nemela. Takze jsem vzdy vyrazila na pul hodky a mela toho dost :-( Byli jsme slyset na celou vesnici kudy presne jdeme :-(
Muzu te ale povzbudit, dnes je to v pohode - je mu rok. Od ty doby, co jsme dali sportak, je vetsinou v klidu a
kouka, ted uz ho i vytahnu a jde sam, pak zas nalozim a jede rad ;-) Pokud teda zrovna nerostou zuby nebo tak neco netrapi :-/ A co nemame vajicko, ale tu vetsi autosedacku, tak je v poho i v aute. Driv jsem musela dat pred jizdou dudlik, i kdyz jsme ho meli jinak jen na usnuti. Cca v 10 mesicich (mame obrika) sel do MC Tobi a dudlik nedavam, sedacka je vysoka, kouka na auta, lidi atd a je v pohode, nebo sam usne :-) Proste chce videt svet :-)
Takze radim vydrzet, zlepsi se to…i kdyz sama vim jaka je to pakarna, rvouci kocar nebo rizeni auta s revem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
18.5.12 20:09

Nedavno jsem tu zakladala diskusi na stejne tema („antikocarkove dite“). Od te doby zadne zlepseni nenastalo, vyjimecne ma slecna ruzovy den a kocarek toleruje, ale v 95% pripadu jezdime s revem, bud to konci, ze se urve ke kratkemu spanku, kdy ji budi kazdy hrbol, nebo nevydrzim a beru do naruci, a je to presne jak tu nekdo prede mnou psal..mimino se nese a kocar veze.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
18.5.12 21:43
@aksina píše:
@Lena007 a kdybychom měli holčinu tak je to taky Kačenka :-)

A koukam, ze i porodni miry maji hodne podobne :) Jinak nasi sousedi taky vzdycky vi, kdy vyrazime a kdy se vracime. Snad je to brzo prejde. Ja planuju ji hodit do sportaku, mame plny leh, tak snad to pro ni bude lepsi. Ale s tou autosedackou to bude horsi, asi ji dam vzdycky pred cestou nejaka sedativa :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
18.5.12 21:47

@martiiik @Mimunka No prave, me prijde, ze takova prorvana prochazka je k nicemu. Dite ve stresu, matka ve stresu :) Ted to resim tak, ze zkousim chodit ob den ven, jestli nahodou nenastane predchozi stav, a kdyz jsme doma, tak na ni otevru okno, kdyz spi, at ma cerstvy vzduch. Trosku tajne doufam, ze by ten rev mohl byt spojeny s 3mesicnim spurtem - pry se nejak doladuje nervova soustava. Tak treba to bude lepsi, az se mlade vyladi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
18.5.12 21:53

no u nás procházky většinou začínaly s drncáním přes hrboly, teď je z mladýho cukrová panenka a na hrbolech se musí véééééééééééélmi opatrně :-) jinak v hlubokém kočáru usne ale až za dobu, má děsný problémy usnout, takže řve se zavřenýma očima a mele hlavou sem tam…ale když jdu na úřady nebo na výlet tak už musíme jezdit v autosedajdě a je celkem klid jak může koukat po venku…ale asi taky budem muset zkusit ten sporťák, máme taky do lehu…
@Lena007 ale doufej že se to zlepší, já taky doufala a dočlala jsem se 75% zlepšení když padl 4 měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
18.5.12 21:55
@Lena007 píše:
@martiiik @Mimunka No prave, me prijde, ze takova prorvana prochazka je k nicemu. Dite ve stresu, matka ve stresu :) Ted to resim tak, ze zkousim chodit ob den ven, jestli nahodou nenastane predchozi stav, a kdyz jsme doma, tak na ni otevru okno, kdyz spi, at ma cerstvy vzduch. Trosku tajne doufam, ze by ten rev mohl byt spojeny s 3mesicnim spurtem - pry se nejak doladuje nervova soustava. Tak treba to bude lepsi, az se mlade vyladi :lol:

Toz to nevim, zda spurt..mne do nejakych 2-3mesicu relativne spala v kocarku (vzdy jezdicim, zastavit se nesmelo a nesmi), pak se to zlomilo a je hotovo. Ted ma 5mesicu a beze zmeny. Vim ale, ze u ni to je, protoze nevidi. Nekdy davam na brisko, to pomaha, kouka skrz sitku na korbicce, ale to je tak na 20min max. Nekdy ani to ne, proste se vztekne a pres to uz nejede vlak, pomuze jen vzit do naruce, kde ma rozhled a je okamzite klid. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
18.5.12 21:57
@aksina píše:
no u nás procházky většinou začínaly s drncáním přes hrboly, teď je z mladýho cukrová panenka a na hrbolech se musí véééééééééééélmi opatrně :-) jinak v hlubokém kočáru usne ale až za dobu, má děsný problémy usnout, takže řve se zavřenýma očima a mele hlavou sem tam…ale když jdu na úřady nebo na výlet tak už musíme jezdit v autosedajdě a je celkem klid jak může koukat po venku…ale asi taky budem muset zkusit ten sporťák, máme taky do lehu…
@Lena007 ale doufej že se to zlepší, já taky doufala a dočlala jsem se 75% zlepšení když padl 4 měsíc

hrboly naprosto potvrzuji!! jako uplne mala je milovala, jezdila jsem po dlazebnich kostkach, kamenich a bylo to uzasne..ted opatrne nazdvihavam kocar i pres nepatrny obrubnik..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
18.5.12 21:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
18.5.12 22:00

to by byl pohled kdybychom společně vyrazily kočárama…se tu můžu uchlámat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
18.5.12 22:00

@Mimunka cetla jsem tvou diskusi a jsem fakt rada, ze v tom nejsem sama. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
18.5.12 22:01
@aksina píše:
@Mimunka :hug: :hug:

nekdy je to na palici, ze :lol: ale ono to prejde, jeste budeme vzpominat, az s nima bude mlatit puberta.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
18.5.12 22:03
@Lena007 píše:
@Mimunka cetla jsem tvou diskusi a jsem fakt rada, ze v tom nejsem sama. :P

Jen teda nevim, jaktoze PORAD potkavam jen maminky s absolutne tichym kocarkem, jeste se mi nestalo, ze bych potkala aspon trochu ufnukany kocar.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
18.5.12 22:05

@Mimunka hele jako sme byli s chlapem ve stromovce na krásné procházce do ZOO a jak ve stromovce tak v ZOO jsme byli jedinej hlučnej kočár :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
18.5.12 22:07

@Mimunka Tak to jsi nepotkala nás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
18.5.12 22:08
@aksina píše:
@Mimunka hele jako sme byli s chlapem ve stromovce na krásné procházce do ZOO a jak ve stromovce tak v ZOO jsme byli jedinej hlučnej kočár :roll:

My jsme asi jedinej hlucnej kocar v Brne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky