Pláč v kočárku/autosedačce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
9.1.13 08:18

Malá měla ve čtvrtém měsíci takové období, jak se probrala, tak v kočárku jen řičela - chtěla vidět ven.. Takže jsem jí buď nesla nebo přizvedla.. No a v autosedačce nám řvala taky a sápala se ven, to přešlo až když přešla do sedící posměrné.. Vajíčko nesnášela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
9.1.13 08:36

Moje malá měla tohle období zhruba od dvou měsíců. Sedačka dobrý, ale kočárek jen spatřila tak řev jak kdyby ji na nože brali. Nosila jsem ji v nosítku a občas zkusila jestli nezměnila názor :mrgreen:.V pěti měsících se to zlomilo a na kočárek nedá dopustit :potlesk: někdy maji miminka jen takové období a pak to časem přejde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
9.1.13 09:23
@mari1912 píše:
@Olion
Ja satek mam, rve nez ho ukodrcam a i pak spi jen chvilku a rve dal. Nekdy stahnu boudu a on vydrzi koukat na stromy, ale to v tomhle pocasi taky moc nejde
Ja si to prave se satkem neumim predstavit. On jeci uz kdyz ho oblikam. Vsechno musi byt echt rychle.
Takze myslite oblict maleho do kombinezy, sebe normalne, uvazat a pres nas bundu? A to ji mam zapnout? Ptam se jak blb co?:D

Malého normálně body, punčochy, kombineza, rukavičky a čepičku, tu chvilku to vydrží než bude navázaný. Já nachystám první sebe (triko s dlouhým rukávem a na to navážu šátek, malého fofrem hodím do kombinezy a rychle ho zvedám, taky kombinezu nesnáší, nevím proč. :nevim: Rychle zašoupnu do šátku, dovážu, přes nás svetr na zapínání, který je nám oběma :lol: a zapnu ho malému až po krk a já přes sebe ještě zimní bundu, kterou nezapínám páč to nejde. Ale my se hřejeme o sebe, já mám zezadu bundu, on zezadu kombinezu a 3 pruhy šátku +svetr a teplíčko je nám oběma krásný. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
9.1.13 10:26

Tak jsem si rikala, ze snad tenhle problem resim jenom ja…malej nesnasi kocar, autosedacku od chvile co je mobilni (kdy se zacal prevracet), proste s v tom nudi a strasne se vzteka a hlavne v nich nikdy neusne. A to do 4 mesicu vsude kraaasne usinala ale pak se to zlomilo. Nepomaha nic, ani sezeni v kocare apod. Uz je nam 11 mesicu. Zabavi se jedine jidlem. Takze mu davam jablicko, krupky apod. cca po pul hodine az hodine presedlavame na nositko. V aute si hrajeme s hrackama apod. ale je to opruz, protoze si clovek vubec neodpocine. Ani venku. ALE co jsem ted v zime resila, je aby se mi doma nezapotil, kdyz si ho davam rovnou do manduci. Prece jen do kocaru ho supnout je raz dva, ale jeste do nedavna jsem potrebovala zrcadlo, abych si ho supla do nositka a hlavne zavrela klips na zadech :-))) a to mi trvalo i 10 minut a samozrejme mi oba dva uplne zplaveny, takze nekdy jsem nas musela vyslict a za chvili znova…nastesti ted uz to zvladam rychle…no zavidim maminkam, co jejich mimnka krasne spinkaji v kocare..prece jen prcek je tezsi a tezsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
9.1.13 10:26

@mari1912 Pokud neni po nulou tak malou obléknu jen do tepláků, body, mikinka, kulich a zapnu do bundy. Dávám jen teplé ponožky. když má kombinézu určitě nezapínat do bundy by se upeklo. Většinou mám ale bundu zapnutou jen pře nožičky. Vážu do kapsy s křížem venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
9.1.13 10:31

Jinak kdyz je zima, tak do nositka davam punsochy, kalhoty, bodicko a dva svetriky a kobinezu, hlavne na nozkach ma jeste dvoje ponozky. To kdyz uz je teplota nula a nize…citim ze se zahrivame ze predu (je ke me otoceny briskem), ale mam strach aby mu neprochladla zada a nozick…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
9.1.13 10:49

@Lucaa Já jak jsem četla do čeho všeho ho oblékáš, nevím ale mě to příjde moc. My jsme venku tak hodinku nanejvíš. Kontroluju jestli nemá studeno za krkem. To řeším šálou. Mě příjde že stačí body, mikinka 3 vrstvi šátku a když je zima zapnu přes nás bundu. Pokud se do bundy nezapnete tak bundu malému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
9.1.13 13:38

@Olion No ja jsem mu kontrolovala nozicky, kdyz jsme prisli z prochazky a mel je vzdy studene. Tak proto jsem pridala na nohy jeste jednu vrstvu. Se mi to zdalo taky hodne, ale jak mu ty nozicky vysi ven, tak jsou asi nejvice nachylne. Ale takhle ho navlikam doopravdy, kdyz je minus…Jinak ted ma jen punsochy, bodicko a svetr a pres to kombinezku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
9.1.13 15:45

Moc všem děkuju. Dnes jsem to zkusila v šátku. Jako řval ale jen při oblíkání a holky, on vytuhnul a to byla krása. Dostala jsem se všude :pankac:
měl body s dlouhým a punčochářky, přes to takovou plyšáčkovou kombinézu, ne moc tlustou, ale hřejivou a čepičku. A bundu, kterou jsem mu zapla jen pře nožky páč dál to nešlo, ale bylo mu teplo :pankac:
Byla jsem venku jen půl hodinky, musím si zvyknout na ten pocit a hlavně získat jistotu, že ho vážu dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
9.1.13 15:54
@mari1912 píše:
Moc všem děkuju. Dnes jsem to zkusila v šátku. Jako řval ale jen při oblíkání a holky, on vytuhnul a to byla krása. Dostala jsem se všude :pankac:
měl body s dlouhým a punčochářky, přes to takovou plyšáčkovou kombinézu, ne moc tlustou, ale hřejivou a čepičku. A bundu, kterou jsem mu zapla jen pře nožky páč dál to nešlo, ale bylo mu teplo :pankac:
Byla jsem venku jen půl hodinky, musím si zvyknout na ten pocit a hlavně získat jistotu, že ho vážu dobře ;)

:potlesk: :palec: Já šátkuju od tří týdnů. Asi napočtvrté už zjistil, o co jde, když ho dávám hodně přes rameno a už tichnul a během minuty po dovázání usnul. Čím je větší, tím míň spí, ale zvědavě čumí na všechno kolem a je ohromně spokojený. Akorát teda skoro 8kg v 5 měsících už je docela zápřah. :roll: My jsme se šátkem kolikrát i přes 3 hodiny.. V létě to bylo super. Na lavičce jswem přebalila, nakojila, zpět navázala a šlo se dál. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
9.1.13 15:56

@Elata Já se v létě docela bála vázat aby se malá nepřehřála. My máme ted přes 9 kg v 7m. V létě to vidím že budu vázat na záda zatím jsem to zkoušela 2× nikdy jsem nedovázala malá u toho hrozně řvala a já byla šíleně nervozní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
9.1.13 15:57

@Elata
malej má ve třech měsících 7kg a je to fakt znát :zed: Snad si taky zvykne, mám právě strach jak jsem pospíchala, jestli bylúvaz v poho a tak proto jen půl hodiny. Musím víc trénovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.2.14 10:40

Ahoj, můj malý byl v kočárku v pohodě do cca 2,5 měsíce, pak se to zlomilo a začal tam šíleně řvát, až se občas dusil.. bylo to psycho!! nakonec jsem koupila klín do kočárku a malý viděl ven a neměl zlomené záda a bylo to fakt lepší.. neříkám, že je to 100%, ale už tam tolik neřve. v korbě měl už s klínem skrčené nohy, tak jsem ho ve 4 měsících dala do sporťáku, mám ho úplně v leže, ale s klínem vidí ven. zkus to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
4.5.15 18:42

Ahoj, prosim o radu :kytka:

Dcerka (13 mesicu) absolvovala tri jizdy v posmerne autosedacce. Prvni cestu byla spokojena, koukala se na cestu a pak usla. Nasledujici dve jizdy chytla hysterak. Jsem s ni vzadu, avsak na utiseni nereaguje, hracky odhazuje a ze sedacky se snazi vylezt. Podle mne se v ni boji, je to neco noveho. Bohuzel ten jeji plac nedava manzel…Potrebovala bych nejakou radu, jak ji uklidnit, aby cestovani zvladala.

Velice dekuji za pomoc :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí