Jméno pro kluka k příjmení

Anonymní
19.1.19 21:23

Jméno pro kluka k příjmení

Ahoj, s manželem nemůžeme vymyslet jméno pro syna. Vzhledem k tomu, že jsem ve 34tt, je to pro mě dost nepříjemná situace, je mi líto, že ho nemůžu oslovovat jménem. Ještě než jsem otehotnela, měla jsem spoustu jmen, která se mi líbila..muž měl 1, ale mně se nelíbilo..jemu se samozřejmě nelíbila jména, která jsem měla já. Žádná nová „společná“ se nám nedaří vymyslet. Já bych chtěla jméno po dědovi, to se zdá manželovi jako jméno pro psa…jsem už z toho fakt nešťastná, proto zakládám tuhle diskuzi..jaké jméno byste dali chlapečkovi k příjmení Růžička?

Anonymně kvůli příjmení. Děkuji za vaše nápady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
19.1.19 21:26
@Anonymní píše:
Ahoj, s manželem nemůžeme vymyslet jméno pro syna. Vzhledem k tomu, že jsem ve 34tt, je to pro mě dost nepříjemná situace, je mi líto, že ho nemůžu oslovovat jménem. Ještě než jsem otehotnela, měla jsem spoustu jmen, která se mi líbila..muž měl 1, ale mně se nelíbilo..jemu se samozřejmě nelíbila jména, která jsem měla já. Žádná nová „společná“ se nám nedaří vymyslet. Já bych chtěla jméno po dědovi, to se zdá manželovi jako jméno pro psa…jsem už z toho fakt nešťastná, proto zakládám tuhle diskuzi..jaké jméno byste dali chlapečkovi k příjmení Růžička?Anonymně kvůli příjmení. Děkuji za vaše nápady :kytka:

Petr :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
19.1.19 21:26

Vladimír :lol: ne, dala bych už něco bez R/Ř a asi něco kratšího, jako první mě napadl Dan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148834
19.1.19 21:27

Viktor, Richard, Adam,Petr… prostě něco mužného,aby to přebilo to sladké květinové příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
19.1.19 21:27

K tomu se hodí asi jakékoliv české jméno. :think: nemůžete si prostě sednout ke kalendáři a jet jméno po jménu, udělat si seznam toho co by se vám oboum zamlouvalo a pak jedno vybrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
19.1.19 21:28

Já byla v prvním manželství provdaná za Růžičku :) každopádně je to běžné přijmení a hodí se k tomu tradiční česká jména… Jan, Josef, Václav, David, Petr, Jiří… Tchán byl Franta :-)

Jsem nositelkou ještě víc českého příjmení, protože začíná na Ř a dali jsme Michal, pokud bude druhý kluk, bude Marek.

Držím palce, ať se nakonec shodnete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.19 21:31

@Kriss Tina to jsme zkoušeli..bezvýsledně :(

@Verurizeckova já chtěla Antonína, ale je to poměrně dlouhé k tomu příjmení..česká jména se mi líbí, ale většinou v rodině už jsou..Michal se mi líbí poslední měsíc, ale manželův bratranec je Michal a proto ho nechce..chtěl původně Marka a to je zase můj bratranec :lol:

Jinak díky všem za reakce :kytka: zakl.

• Citovat
  • Upravit
a12
61097
19.1.19 21:32

No ja bych se teda nechtela představovat treba viktor, petr, richard ruzicka.. :lol:
Za me teda urcite neco bez r..
David, tomas, lukas,Michal.. A dalsi a dalsi a dalsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
19.1.19 21:32

Petr Růžička bych nedala, nelíbí se mi tam to R-R. Jinak, skoro cokoliv. Jiří Růžička, Antonín Růžička, Václav Růžička, Karel, Jaromír, Adam, Jan.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
19.1.19 21:33

Já bych se teda na nějaké bratrance úplně vykašlala… Jak často se budou vídat? Myslím vaše díte s jedním nebo druhým bratrancem? Mě tohle přijde ujeté, pokud to není nějaká ultra blízká rodina, tak bych to vůbec neřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
19.1.19 21:33

Vilém, Ivan, Ondřej třeba… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
19.1.19 21:34

vojta, jan, martin,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
19.1.19 21:35

Taky bych neresila bratrance.Jinak za me Jan,Adam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
19.1.19 21:36
@Verurizeckova píše:
Já byla v prvním manželství provdaná za Růžičku :) každopádně je to běžné přijmení a hodí se k tomu tradiční česká jména… Jan, Josef, Václav, David, Petr, Jiří… Tchán byl Franta :-)

Jsem nositelkou ještě víc českého příjmení, protože začíná na Ř a dali jsme Michal, pokud bude druhý kluk, bude Marek.

Držím palce, ať se nakonec shodnete :kytka:

to je dobrý, první Růžička a druhý Řízeček (podle nicku) :mrgreen: :palec:
K dotazu dala bych něco kratšího a tvrdšího, at se vykompenzuje to jemné příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
19.1.19 21:37
@Anonymní píše:
@Kriss Tina to jsme zkoušeli..bezvýsledně :(

@Verurizeckova já chtěla Antonína, ale je to poměrně dlouhé k tomu příjmení..česká jména se mi líbí, ale většinou v rodině už jsou..Michal se mi líbí poslední měsíc, ale manželův bratranec je Michal a proto ho nechce..chtěl původně Marka a to je zase můj bratranec :lol:

Jinak díky všem za reakce :kytka: zakl.

My jsme dali jmeno co nosi moji mamky bratranec, a muj bratranec jestli nekdy bude mit holku, tak by chtel aby mela jmeno, co nosim ja :lol: a mne by to teda bylo uplne jedno :lol:
I segra se me ptala jestli by mi nevadilo kdyby ho dala, nakonec vybrali jiny..
Ja nikdy nemela v planu dat holku po mne, takze by mi to nevadilo, tak kdyby se vam jmeno fakt libilo, tak se třeba zeptat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze