Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
„Moderni“ jmena - davovky - se mi vetsinou moc nelibi… i kdyz jmena obou starsich deti vlastne takova jsou… dala jsem je v sladkem nevedomi, v prvni vlne, nacez se s nimi roztrhl pytel
Kdybych to tusila asi bych je nedala i kdyz se mi vlastne libi porad. Jmenuji se Matthias ( zijeme v cizine, takze psany nemecky) a Emilia. Treti robatko uz ma nedavove asi nemoderni jmeno
ktere se mi ale strasne libi - Albert. Libi sel mi mezinarodni klasicka jednoducha jmena… Marlene, Alfred, Greta, Lotta, Felix ![]()
Hitem jsou ted u nas : Luis, Elias, Julian, Florian a u holek Lara, Lilli, Hannah, Alica
@Anonymní píše:
Spíš nějáká modernějšídíky za odpověd
No počkej, v čem je třeba takový Patrik moderní? Podle mě je podobně moderní Václav, jako třeba Patrik nebo Erika.
@Anonymní píše:
Spíš nějáká modernějšídíky za odpověd
Patrik je stejně moderní jako Václav ![]()
@Čičorečka píše:
No počkej, v čem je třeba takový Patrik moderní? Podle mě je podobně moderní Václav, jako třeba Patrik nebo Erika.
Jméno Patrik je latinské, Václav staročeské z toho vyvozuji, že Václav je modernější. Chtělo by to upřesnit pojem moderní. Co já znám, tak to jsou jména starověká, možná některá z ranného středověku.
@Lenka_Hal píše:
Daniel.
Daniel je jméno hebrejské a je moderní asi jako Mojžíš.
Bohužel se mi ani Erik/Erika, Patrik/Patricie nelíbí, a ani mi nepřijdou nějak moderní, ale podobná mi přijdou jména Pamela, Radek, Richard, Derek, Petr/Petra, Marek, Mirek/Mirka.
Ahoj, co za jmena se vám hodí k Patrikovi/Patricii a Erikovi/Erice, nebo jaká modernější jména máte rádi?
ps:děti nemám jen chci znát nějáká další krásná jména jako tyhle dvě
přeji pěkný den