Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Diplomacie, diplomacie, diplomacie….. já jsem měla pro dcerku vybrané jméno, ale při prvním návrhu ho partner absolutně odmítnul. Tak jsem si pořídila knihu Jak se bude jmenovat. Dva měsíce jsem trpělivě manželovi servírovala ta nejšílenější jména, co tam byla. Samozřejmě s naprosto vážnou tváří, jak jinak… manžel šel do kolen a já už se začínala bát, že mu oči otočený v sloup zůstanou natrvalo…
. Pak jsem opět přišla s mým vysněným jménem a manžel zajásal: „No vidíš, konečně pěkný jméno a to se mi líbí, dáme ho“
Zkus to taky ![]()
@Anonymní píše:
Nedokážeme se společně schodnout na žádném jméně pro naši dceru. Každý můj nápad je odmitnut s tím, že ta jména už někdo v okolí má. Sabinu zatím neznáme.
My se na jménu dítěte sHodli ![]()
Tak každé jméno už někdo má
Tak si každý napište na papír třeba pět jmen, co se vám líbí, sedněte si a prostě něco vyberte ![]()
@Janli píše:
Diplomacie, diplomacie, diplomacie….. já jsem měla pro dcerku vybrané jméno, ale při prvním návrhu ho partner absolutně odmítnul. Tak jsem si pořídila knihu Jak se bude jmenovat. Dva měsíce jsem trpělivě manželovi servírovala ta nejšílenější jména, co tam byla. Samozřejmě s naprosto vážnou tváří, jak jinak… manžel šel do kolen a já už se začínala bát, že mu oči otočený v sloup zůstanou natrvalo…. Pak jsem opět přišla s mým vysněným jménem a manžel zajásal: „No vidíš, konečně pěkný jméno a to se mi líbí, dáme ho“
Zkus to taky
@Alkata píše:
Tak zkuste pro změnu najít nějakou shodu.
Autorka tím zřejmě chtěla říct, že se jméno Sabina někomu z partnerů zalíbilo ale pořád to není ono.
@Anonymní píše:
Nedokážeme se společně schodnout na žádném jméně pro naši dceru. Každý můj nápad je odmitnut s tím, že ta jména už někdo v okolí má. Sabinu zatím neznáme.
Napište jména na lístečky a losujte…
Nebo dejte rychle Sabču, než nějakou poznáte. To byste museli vymyslet jméno úplně nové. Aby ho nikdo další známý neměl…
@Janli píše:
Diplomacie, diplomacie, diplomacie….. já jsem měla pro dcerku vybrané jméno, ale při prvním návrhu ho partner absolutně odmítnul. Tak jsem si pořídila knihu Jak se bude jmenovat. Dva měsíce jsem trpělivě manželovi servírovala ta nejšílenější jména, co tam byla. Samozřejmě s naprosto vážnou tváří, jak jinak… manžel šel do kolen a já už se začínala bát, že mu oči otočený v sloup zůstanou natrvalo…. Pak jsem opět přišla s mým vysněným jménem a manžel zajásal: „No vidíš, konečně pěkný jméno a to se mi líbí, dáme ho“
Zkus to taky