Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Jassmina jméno podle karmy? snad karma podle jména, ne?
a ne nevěřím na takové blbosti
@Jassmina to nejde napsat krátce, a navíc by to znamenalo, že např. všechny Anežky budou mít stejný osud, všechny Petry stejný atd. což je nesmysl
@Jassmina píše:
Ahoj, prosím o informace a vaše zkušenosti s jménem dle karmy. Věříte tomu nebo je to nějak podložené? Možná to někdy sedí ale co je na tom pravdy.
Ahoj,
jakou karmu si jako nesou jména? Nevěřím tomu, protože znám spoustu lidí stejného jména a jsou uplně jiní. Jako třeba seriový vrah Petr Zelenka a nevěřím, že to jméno má špatnou karmu, protože je tolik Petrů…
Nebo třeba muj muž se jmenuje Michal, je to moc hodný chlap a kamarádky exmanžel se jmenoval také Michal (dokonce narozený ten samý rok) a bil ji, vybil ji zuby, bil ji i před dětma, tahal se za ženskýma, chlastal a pak dokonce i fetoval…
Takže tomuto nevěřím. Ale je pravda, že třeba VÝZNAM jména jsem zkoumala, když jsem jej měla dát svému dítěti, ale třeba mám doma Editu, což má být zlatokopka a stejně jsem ji dala
protože bylo více faktorů pro.
Ačkoli na karmu jako takovou věřím, věřím že co člověk vyšle, to se mu vrátí
Ale nevěřím, že nás jméno formuje ![]()
Stejně jako třeba jméno Adolf má velké stigma, je to skoro jako sprosté slovo a přesto znám rodinu, kde je toto jméno generační. Její syn je Adolf (bože jak ta swe naposlouchala urážek
dokonce už v porodnici), její manžel je Adolf, jeho otec je Adolf atd.
A jsou zlí? Nemyslím si
A přitom jak hezké jméno, jen ho prostě nosil jeden zlý, zlý, zlý člověk ![]()
@chs.jasmin však být zlatokopkou není zas tak špatné ![]()
u mamky v práci je Edita, kdo ji nezná, tak vypadá namyšlená, ale není, je to hodná a milá ženská, má 2 děti
@stinga píše:
@chs.jasmin však být zlatokopkou není zas tak špatné
u mamky v práci je Edita, kdo ji nezná, tak vypadá namyšlená, ale není, je to hodná a milá ženská, má 2 děti
No mě se při vyslovení toho jména uplně rozbuší srdce, strašně se mi líbí, sama bych se tak chtěla jmenovat. Což u mě bylo rozhodující - jak mi to jméno zní. Takže význam jsem vzala v potaz a když se bude mít dobře a bude štastná …
A je fakt, že se ráda fintí, má ráda kabelky (i igelitový sáček si rve na ramínko jako kabelku) a je hamounek ![]()
@Jassmina nevím, zda věřím na karmu, ale jsou jména, které bych dítku nedala, protože mi evokují nějakou vlastnost, která se mi nelíbí.
Myslím, že kdyby mě rodiče pojmenovali Mora, tak bych z toho moc nadšená nebyla ![]()
@stinga píše:
@Jassmina to nejde napsat krátce, a navíc by to znamenalo, že např. všechny Anežky budou mít stejný osud, všechny Petry stejný atd. což je nesmysl
Taky jsem spíš racionálně smýšlející,ale znám dvě Anezky,kterým zemrela v dětství máma
Příbuzná věří na barvu jména,ale říká,ze se vzdy musí sejít více faktorů dohromady,aby se naplnil ten osud.
@Jassmina píše:
Ahoj, prosím o informace a vaše zkušenosti s jménem dle karmy. Věříte tomu nebo je to nějak podložené? Možná to někdy sedí ale co je na tom pravdy.
Jak se to zjistuje?
Jméno Lenka má také karmickou zátěž a přitom jich znám mraky, sama bych ho dceři vybrala.
@dagmarkaa no právě ale na základě čeho je ta karmická zátěž?