Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtěla bych poradit nějaé hezké jméno pro kočičku a kocourka a chtěla bych nějaké neobvyklé jméno, Micek a Mourků je všude hromada. Mně se třeba líbí pro kocourka Oliver, ale házejte jména pro kočku i kocourka ![]()
Děkuju.
Jméno pro kočku by mělo mít sykavku, aby na něj reagovala.
My máme například kocoura Maxíka. Pro kočičku by se mi líbilo jméno Ashley (ešly)
Já jsem taky vybírala jméno pro psa a nakonec když jsme ho přivezly domů a ono to na nás koukalo, tak říkám¨manželovi ten kouká jak Kuba a je to Kuba. Pak jsme si chtěly pořídit kočku / britku/, vymýšlely jsme plno vznešených jmen přivezly jsme kočku domů a malej /2roky/na kočku Aní a já na mlýho, jak říkáš kočičce a on Anda a tak máme Andu- andici vopici
možná až kočičku uvidíš, tak tě taky něco napadne.
My máme kočku Aster… jinak babi co „podědila“ kočku po sousedce, tak ta jméno snad ani neměla, a my na ní voláme Stará
(vzhledem k vysokému věku)
no a jméno jsem vybírala podle kalendáře - v den, kdy jsme si kočku přinesli, měla právě Aster svátek…
Většinou tedy spíše kouknu na zvíře a jméno mě samo napadne (ať už u pískomilů Dannyho, Paddyho nebo Jerryho, králíka Bugse či králice Amy, psa Chica…).
jinak zkus kouknout na miciny.cz, v sekci o kočkách je kalendář se jmény, třeba něco vybereš.. vkládala jsem odkaz, ale můj superrychlý internet od t-mobilu si dělá co chce
a povedlo se mi zkopírovat jen půlku odkazu ![]()
Příspěvek upraven 07.08.15 v 20:46
Já taky přemýšlela o jménech pro naše dvě kočky… Všechny co jsem navrhla, tak přítel zavrhl… Nakonec máme Kitty a Míca… ![]()
Moje kočka se jmenuje Ňufina
Taky jsem vymejšlela spoustu jmen, ale tohle se ujalo, až když jsme si ji přivezli domů.. Jedni známí mají Kačabu - taky dobrý ![]()
Originální jméno pro kočku je třeba Pes ![]()
Jinak my taky máme hodně zvířat pojmenovaných až časem…
Kocour je Ducka - nastavíte ruku a už je u vás a ducá hlavinkou.
Křeček Bolt - běhá v kolečku jak pako ![]()
Morče Bambulka - je střapaté… kamarádku má Bublinku, jenže jí stejně říkáme Pleška - má vír ze srsti na hlavičce.
U nás byl první kocour Mája, druhý František a kočka Míca a dnes máme Lízu