Jméno pro kočku

52
7.8.15 20:03

Jméno pro kočku

Ahoj, chtěla bych poradit nějaé hezké jméno pro kočičku a kocourka a chtěla bych nějaké neobvyklé jméno, Micek a Mourků je všude hromada. Mně se třeba líbí pro kocourka Oliver, ale házejte jména pro kočku i kocourka :-)
Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
johanka139
7.8.15 20:11

Jméno pro kočku by mělo mít sykavku, aby na něj reagovala.
My máme například kocoura Maxíka. Pro kočičku by se mi líbilo jméno Ashley (ešly)

• Citovat
  • Upravit
7899
7.8.15 20:13

Barnabáš a Bela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
7.8.15 20:16

Pro kocoura nevim…ale když kočka, tak jedině Šklíba… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
7.8.15 20:36

Já jsem taky vybírala jméno pro psa a nakonec když jsme ho přivezly domů a ono to na nás koukalo, tak říkám¨manželovi ten kouká jak Kuba a je to Kuba. Pak jsme si chtěly pořídit kočku / britku/, vymýšlely jsme plno vznešených jmen přivezly jsme kočku domů a malej /2roky/na kočku Aní a já na mlýho, jak říkáš kočičce a on Anda a tak máme Andu- andici vopici :lol: :mrgreen: možná až kočičku uvidíš, tak tě taky něco napadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
7.8.15 20:42

My máme kočku Aster… jinak babi co „podědila“ kočku po sousedce, tak ta jméno snad ani neměla, a my na ní voláme Stará :D (vzhledem k vysokému věku)

no a jméno jsem vybírala podle kalendáře - v den, kdy jsme si kočku přinesli, měla právě Aster svátek…

Většinou tedy spíše kouknu na zvíře a jméno mě samo napadne (ať už u pískomilů Dannyho, Paddyho nebo Jerryho, králíka Bugse či králice Amy, psa Chica…).

jinak zkus kouknout na miciny.cz, v sekci o kočkách je kalendář se jmény, třeba něco vybereš.. vkládala jsem odkaz, ale můj superrychlý internet od t-mobilu si dělá co chce :nevim: a povedlo se mi zkopírovat jen půlku odkazu :think:

Příspěvek upraven 07.08.15 v 20:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
7.8.15 20:44

Já taky přemýšlela o jménech pro naše dvě kočky… Všechny co jsem navrhla, tak přítel zavrhl… Nakonec máme Kitty a Míca… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.8.15 20:59

Moje kočka se jmenuje Ňufina :mrgreen: Taky jsem vymejšlela spoustu jmen, ale tohle se ujalo, až když jsme si ji přivezli domů.. Jedni známí mají Kačabu - taky dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
7.8.15 21:06

Tak my měli Loudu a křeček se jmenuje Křupka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.8.15 21:06

Originální jméno pro kočku je třeba Pes :lol:
Jinak my taky máme hodně zvířat pojmenovaných až časem…
Kocour je Ducka - nastavíte ruku a už je u vás a ducá hlavinkou.
Křeček Bolt - běhá v kolečku jak pako :lol:
Morče Bambulka - je střapaté… kamarádku má Bublinku, jenže jí stejně říkáme Pleška - má vír ze srsti na hlavičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lojzkata
7.8.15 21:07

Šína pro kočku.

Miloš, Luboš pro kocoura.

• Citovat
  • Upravit
26270
7.8.15 21:11

Mína a Mates