Kam se koupat se psem

611
6.8.15 14:30

kam se koupat se psem

Aho, poradí někdo kam sed v okolí Brno nebo v Brně, Pohořelice okolí koupat se psem, je nějaké koupaliště, kam můžou i pejsci? asi ne, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2242
6.8.15 14:32

Ale ano, a proč anonymně? Na brněnské přehradě je část pláže přímo doporučená ke koupání psů, je to kousek od první zastávky parníku (najdi si to, já si názvy těch zastávek nepamatuju).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
6.8.15 15:06

Hele na brněnským pryglu je na Sokoláku úplně vzadu pláž kde je cedule - doporučené místo pro koupání se psy, ta samá cedule je na druhé straně na Kozí horce vzadu za tou restaurací u vody, ale pokud budeš mít psa uvázaného a nebude lidem počůrávat deky a lítat všude a otřepávat se, budeš sbírat hov. a a cpát se mezi maminky s dětma a budete někde stranou, tak si myslím, že to nikomu vadit nebude ať budete i na jiné pláži

jo naše mrcha ještě lidem jedla svačinky a pila pivo s kelímků u deky, to taky na..re, tak je na vodítku a pustím jí až ve vodě a pak zase přivázat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
b1
16
16.7.18 11:00

Přesně toto jsem hledala, kam může jít k vodě se psem v Brně. Já vím, že to jde taky v Brně v Líšni, ale já mám tu Líšeň na druhé straně Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný