Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Aho, poradí někdo kam sed v okolí Brno nebo v Brně, Pohořelice okolí koupat se psem, je nějaké koupaliště, kam můžou i pejsci? asi ne, že?
Ale ano, a proč anonymně? Na brněnské přehradě je část pláže přímo doporučená ke koupání psů, je to kousek od první zastávky parníku (najdi si to, já si názvy těch zastávek nepamatuju).
Hele na brněnským pryglu je na Sokoláku úplně vzadu pláž kde je cedule - doporučené místo pro koupání se psy, ta samá cedule je na druhé straně na Kozí horce vzadu za tou restaurací u vody, ale pokud budeš mít psa uvázaného a nebude lidem počůrávat deky a lítat všude a otřepávat se, budeš sbírat hov. a a cpát se mezi maminky s dětma a budete někde stranou, tak si myslím, že to nikomu vadit nebude ať budete i na jiné pláži
jo naše mrcha ještě lidem jedla svačinky a pila pivo s kelímků u deky, to taky na..re, tak je na vodítku a pustím jí až ve vodě a pak zase přivázat
Přesně toto jsem hledala, kam může jít k vodě se psem v Brně. Já vím, že to jde taky v Brně v Líšni, ale já mám tu Líšeň na druhé straně Brna.