Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, mám takový problém. Před 3 týdny jsme na 3 dny odjeli ke známým a kočku nechali doma samotnou, akorát soused nám jí chodil krmit.Po celou dobu co jsme nebyli doma kočka normálně chodila na její záchod. Když jsme se ale vrátili, hned se vykadila mimo záchod. Pokadila nám vlastně celej byt. Myslíme si, že se nám mstila za to, že jsme jí nechali doma samotnou. Jenomže od tý doby to dělá pořád. Ale vždycky se vykadí až se všichni vrátí domů..asi abychom o tom věděli nebo si to jinak neumíme vysvětlit. Dokonce se vykadila i před návštěvou která k nám přišla. Vůbec si s ní nevíme rady..jak jí to zase odnaučit. Jinak jsou naší kočce 4 roky, je vykastrovaná a od kotěte normálně chodila na její záchod a NIKDY se nám nevykadila ani nevyčůrala mimo..až teď to začala dělat. Budu vděčná za každou radu, jsme zoufalý..Děkuji.
@Krasavicaa Že ty chceš příští prvenství v ukecanosti vyhrát? Kam se kouknu, tam seš
![]()
V prvni radě nechat vyšetřit na vet, zda to neni nejaky zdravotní problém, ale asi mate pravdu, bude to tim, ze jste ji nechali samotnou
jinak na dobre veterine vám i poradí, co delat, pokud je to psychické…mame kocoura a nastesti to nikdy nedělal, i kdyz jsem se trochu bala, kdyz se narodil maly, ale nastesti ok…
@radkka píše:
@Krasavicaa Že ty chceš příští prvenství v ukecanosti vyhrát? Kam se kouknu, tam seš![]()
No to určitě
Jsem ráda, že v tom žebříčku vůbec nejsem. jen jsem se nějak rozjela poslední dny ![]()
A soused u vas od te doby byl? Treba se ji libil a stve ji, ze zmizel…
Vyhledala bych kociciho psychologa, ten by mel vedet, co s tim.
Nemala kocka skor pocit, ze si musi obhajit teritorium pred cudzou osobou - susedom? Co zachod, vyberal ho sused, alebo bol celu dobu spinavy? Inak je kocka v pohode?
Taky myslim ze msta…tohle delala kocka znamy a i bráchovi, a to dokonce do postele…no hnus a smrad…holt kocka je svym panem…jak se rika „bydli s vami pes nebo bydlite u kocky?“
![]()
Mozem pripadne poskytnut kontakt na odbornicku na kocky, ale len na vyziadanie do SZ. Nechcem spamovat ani robit reklamu.
Člověk když to zvíře miluje tak ho jen tak nevyhodí
Dokonce se mi i vyčůrala do postele před týdnem ale od tý doby naštěstí ne..to chodí normálně do záchoda čůrat ale vykadit se tam nejde..už nevíme co s ní..dneska dvakrát za sebou vlezla do záchoda ale pokaždý vycouvala jakoby se něčeho bála a nic z toho nebylo a nakonec se vychcala do skříně na chodbě..asi s ní fakt budu muset jít na veterinu..ještě jsme dneska nasadili další záchodek a dali ho do obýváku tak uvidíme co se bude dít
jen nás udivuje že to dělá ještě měsíc po tom, co jsme se rátili domů..ten příspěvek jsem totiž psala na nějaké kočičí stránky už před týdnem a jen jsem to zkopírovala a od té doby žádná změna ![]()
Podobný problém má kamarádka. Našla si přítele, co má kocoura, oba si je natahala domů a průser. Kocourek je vychytralý. Nekadí celý den (ať mu to doma nesmrdí) ale jen co příjde návštěva či páníček, se. r.e o 106 i mimo mísu. Asi se tímto chlubí, co já vím ![]()
Na řešení zatím nepřišli.
Zajděte s ni na vet a uvidíte..a některé ty komentáře me taky udivují ![]()
@Krasavicaa píše:
No to určitěJsem ráda, že v tom žebříčku vůbec nejsem. jen jsem se nějak rozjela poslední dny
Takt o pardón
![]()
Ta naše kočka právě taky třeba 2 dny nejde na záchod jako by si to pro nás schovávala ať si to pořádně užijem..mrcha jedna