Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, včera se naší Zoe narodilo pět koťátek a já si lámu nad tím, jak je pojmenovat, přijde mi, že Mourků, Micek a Tlapek chodí po světě miliarda… Otázka tedy zní: Jak se jmenují/Jmenovaly Vaše zvířátka? My měli doma svého času kocoura Lilka - původně to byla kočička Lilly, Křečka Michaela Jordana nebo psa Šunkafleka
Ale teď mně nic oreginálního ne a ne napadnout:-)
Já mám Kubu, Popelku a Mikeše.
Teta Jacky.
Kámoška Berušku, Bedřichu, Médinu a Ťampíka.
Chiquita a Chupita ![]()
Dvě kočky, co v současnosti mám.
Příspěvek upraven 07.05.15 v 20:33
Zlatuška, Černěnka, Jasněnka, Mily, Vlasta, Šípek a Rafik - kočky a kocouři z naší rodiny
Z kocourů: Azor, Černobílej (původně se jmenoval Jerry, ale mamka mu nemohla přijít na jméno, tak na něj volala jeho zbarvením a zůstalo mu to celý život), Tazmán, Ryzlink, Muller, Black Berry
Teta měla dvě černé kočky, jedna jako druhá a jmenovali se Deža a Ví
Kočky jsme měli dvě: Příšera a Skřítek. Jmen je hrozně moc, ve fantazii se meze nekladou, ale pokud si všechna koťata nechcete nechat (a předpokládám, že nejsou papírové, takže jména hned mít „nemusí“), tak nech pojmenování na budoucích majitelích.
Kočka Rolnička, pes Elza, andulky Rocky, Čikina, Kory, Štaflík a Špagetka.
Kamarádi mají psy - Šiška, Bambule, Dorina atd.
Super holky
Díky moc:-) Kočky si sice nechat nechci, ale 6 týdnů je budu mít doma, tak předpokládám, že si k nim vytvořím nějaký vztah a fakt se mi nechce na ně volat Čiči
PS: Zatím se mi nejvíc líbí Černobílej a Gůgl ![]()
Meli jsme Mikyho <3 a ted mame kocoura jmenem DuDu (Dudlicka)
pred x lety jeste Kvetu, Petricka, Macka a Kockodanu, babicka ma Malinu a Jahodu ![]()