Jméno pro koťátko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
shadowbabe
22.6.17 22:01

Muj prvni kocour byl Ciko, ted mame kocoura Jerryho 4,5 roku a mimi kocicku Miu ;)

• Citovat
  • Upravit
35326
22.6.17 22:08

My jsme vybrali jmeno, az kdyz jsme kocku videli. Prvni je z utulku, jmenuje se Nike, ale prejmenovali jsme ji na Kiki.
Druhou jsme pojmenovali az za par dni, dcera rikala, ze nevi proc, ale pripomina ji dceru znamych, tak je Elen( jak na to prisla, nemam tuseni). Nechala bych to na pozdeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.6.17 22:12

Barnabáš
Měli byste ho nechat ještě u kočky. Mě kočka 2× opustila koťata v šesti týdnech a dali jsme to, protože máme s kočkama hodně zkušeností, ale je to hodně brzo. Ideální čas je 12 týdnů. Máme doma kocoura, kterýho vzali lidi od kočky takhle brzo a má celý život problémy. Je dost nevyrovnaný a agresivní, protože ho nikdo neučil jak se přirozeně chovat. Kdybych si ho nevzala, už dávno by ho utratili. Radši ještě počkejte.

• Citovat
  • Upravit
541
22.6.17 22:18

Asi teda pockame, holky uz jsou natesene, ale nechci kocoura neurotika.Je mu dnes 50 dni, i kdybychom ho vzali za dva tydny, bude to lepsi, nez ted. S kockama zkusenosti mame, nebude to kocka ‚domaci‘,ale venkovni, ale budeme ho mit na zvyknuti v sini.Moc dekuji za rady i za jmena. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
22.6.17 22:45

Ferda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
22.6.17 23:01

Tak u na Jonas, Bertik, Oskarek.
a jednoho jsem nasla jako polomrtve vyhozene kotatko, bylo mu necelych 10 dni :,( vypiplala jsem ho, je skvelej, ale pravda je, ze se nechova moc jako kocka :nevim: mozna to nepochytil a nedokazal dohnat. kazdopadne 7 tydnu bude snad ok. uzivejte si to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
23.6.17 00:45

My máme teď pár dní novou kočičku a dali jsme ji jméno Arlo - je to holka, ale dcery dvojčata mají strašně rády Hodného Dinosaura a nedaly si to vymluvit.

Nějaké „boží“ jméno nevím, holky měly rozhodnuto hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
23.6.17 05:48

Holky loni dostaly kocourka, siamáka. Pojmenovaly ho Ďáblík. Ale mladší, jak ještě moc neuměla mluvit, tak mu říkala Gáblík. :mrgreen: To bylo pořád Gábi, Gábílku, a už mu to chudákovi zůstalo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
23.6.17 06:20

Mame doma Míňu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.6.17 15:59
@dyňa píše:
@jdukolem Nezemrela,netusila jsem, ze se kotata berou od mamy pozdeji, nez stenata.

Samozřejmě i štěňata se mají brát nejdříve v cca deseti týdnech, sedm je moc brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
23.6.17 20:05

Tak jeste pockame, uz jsem pani volala.Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.6.17 22:47

Jinak mě by se líbil kocour Gabriel… :)