Jméno pro mimčo

538
13.3.14 11:09

Jméno pro mimčo - prosím poraďte

Maminky poraďte nevím si rady s jménem pro mimčo. Máme doma Sofii a rády bych aby druhé děťátko mělo jméno které se k Sofii hodí. Nebo je alespoň trochu originální. Pohlaví nevíme potřebuju jména obě. U holčičky přemýšlím nad Sarah, Mia, Tea, Julie, ale u chlapečka vůbec nevím. Příjmení je Žák/Žáková Dáte tipy? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
13.3.14 11:13

My měli vybrané Vanda a pro kluka Theodor. Nakonec ale máme jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
13.3.14 11:14

@Niki91 Za první, přijde mi blbost ladit jména k sobě.

Z toho, co píšeš, se mi líbí nejvíc Julie.

Pro kluka mě nevímproč napadl jako první Zikmund ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
13.3.14 11:17

Julie a Viktor. Sarah mi přijde strašný, měli jsme tu vykřičený dům, který se tak jmenoval. Pojmenovávat děti po čistících prostředcích je zvláštní současný trend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
13.3.14 11:17

Kristián žák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
13.3.14 11:19

K příjmení mi nejvíce sedí z tvého výběru Julie. K Sofii mi sedí třeba Vanesa, Nina, Linda… Kluk Filip, Leoš, Jonáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
13.3.14 11:20

Jméno by mělo sedět hlavně k příjmení, takže z toho, co sis vybrala jen Julie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
13.3.14 11:23

Julinka je krasne jmeno, jedna se nam za par dni narodi. Jinak klucici se mi libi Marek, Richard a Lukas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140235
13.3.14 11:24

Sylvie, Julie, Šimon, Štěpán

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
13.3.14 11:25

Nechápu, proč by to mělo nějak ladit k prvorozené, myslím, že v životě nikdo neřeší, jak zní tvé jméno s jménem ségry.
K tomuhla příjmení se podle mě hodí skoro všechno, Teodora (jen ne Tea, proboha!) mi tam sedí nejvíc, Julie a Mia nejméně. Sarah se mi nelíbí všeobecně.

Klučičí nevím, kdybych já měla kluka, tak je asi beze jména, nelíbí se mi skoro žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
13.3.14 11:26

U holčičky je to příjmení docela jedno stejně se vdá :think: jinak kluk, třeba Matyas, nejlepší by bylo jméno které nekončí na písmeno s háčkem ;) jinak je to strašný jazykolam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
13.3.14 11:29

Jména končící na š ( Leoš, Jonáš,..) se mi sice líbí, ale přijde mi, že k Žák se nehodí. Láme to jazyk nemyslíte? ŠŽ vedle sebe já nevím. :nevim: Jinak Zikmund Ziki je fajn na d tím budu uvažovat. Všichni jste vybraly Julii já bych jí dala ale mám takový pocit že by se jí pak neřeklo jinak než Julča :-D :-D Vikiho mám zakázaného od tatínka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
13.3.14 11:32

Tak mně se líbí z výběru všechna dívčí jména, snad jen Julii bych osobně nedala. Dřív se mi Julie nelíbila vůbec, teď jsem jí kvůli 2 Julinkám vzala trochu na milost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
13.3.14 11:33

@Niki91 Jaký všichni, mně se Jůlie nelíbí, vždycky si vzpomenu na blbou Julču :lol:

Teodora Žáková zní parádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
13.3.14 11:55

My mame Sofii a Stepana, ale premysleli jsme i nad Krystofem. Mate mekke prijmeni, dala bych neco s R ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence