Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@pe-terka píše:
Vybavím si R. Regana a zní mi to hodně „americky“. Jak se jmenují bráchové, taky netradičně?
no americky, jméno je to norské
to asi ten Reagan ![]()
@fenny. Tak to máme slušnou šanci, že dopadneme stejně, naše děti jsou si také strašně podobné.
A pohlaví také nevíme, ale jméno pro holku máme.
@Amalthea píše:
no americky, jméno je to norskéto asi ten Reagan
jasně, nejsem jazykověděc a původy jmen nijak nestuduji. Ten Reagan to hodně zkresluje, nebo ten Ron Wesley z Harry Pottera (to je zas Anglie, že?).Každopádně u nás nemá tradici, tak to člověka praští.
@pe-terka píše:
jasně, nejsem jazykověděc a původy jmen nijak nestuduji. Ten Reagan to hodně zkresluje, nebo ten Ron Wesley z Harry Pottera (to je zas Anglie, že?).Každopádně u nás nemá tradici, tak to člověka praští.
ježiš, tak jsem to vůbec nemyslela, mě to samotnou zarazilo, že to zní americky a přitom je to evropské jméno, to se omlouvám, pokud to vyznělo jinak ![]()
@Amalthea píše:
ježiš, tak jsem to vůbec nemyslela, mě to samotnou zarazilo, že to zní americky a přitom je to evropské jméno, to se omlouvám,pokud to vyznělo jinak:
ale ne, naopak. V některých oblastech mám mezery a klidně to přiznám ![]()
Ja jednoho znám, ale ma ke svému jménu švédské příjemní, takze to hezky zni. Ja do nej byla v pubertě zamilovaná, takze se mi to jméno moc líbí
Takovej Ronald Novák…to asi ne-e
Připomíná mi to Harryho Pottera, ale jestli vám to nevadí, tak bych ho klidně dala. ![]()
Nelíbí se mi to a ani se mi to nehodí k bráchom…Daniel, Richard a? Marek, David, Artur, Kryštof, Oliver, Oskar, Otakar, Viktor…