Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky ![]()
chtela bych slyset vas nazor, ktere jmeno zvolit.
Prijmeni mame hodne typicke… Neco jako Novakova… A chceme dat prostredni jmeno Hana (po babicce), chceme ho ale jako prostredni, protoze je pro nas az moc caste a my caste nechceme. Ktere jmeno se libi vic?
(Prosim nepiste takove to misto Valentynky radsi Valerii, nebo misto Antonie treba Anicku, chceme se rozhodnout jen mezi temato jmenama)
Dekujiii ![]()
Antonie.:) Můj šálek není ani jedno, ale kdybych se musela rozhodout mezi těmito, líp mi zní Antonie.
Víc mi sedí Antonie Hana, připadá mi, že se to k sobě o dost víc hodí.
Antonii Hanu jsem chtela ja
jenze vybiral jmeno tentokrat manzel, takze ji doma nakonec nemame, ale moc se mi ta kombinace libi ![]()
Tak pokud bude druhé jméno Hana, tak jednoznačně Antonie. Ale jinak se mi víc líbí jméno Valentýna.
Dekuji za nazory ![]()
Ja chtela Valentynku a pritel Antonii… Oba jsme celkem neustupni ale kazdemu se libi obe jmena
no, tak jsme chteli pohled nekoho jineho a zvolime teda Antonii ![]()
@B-a-j-u-u píše:
Ahoj holky
chtela bych slyset vas nazor, ktere jmeno zvolit.
Prijmeni mame hodne typicke… Neco jako Novakova… A chceme dat prostredni jmeno Hana (po babicce), chceme ho ale jako prostredni, protoze je pro nas az moc caste a my caste nechceme. Ktere jmeno se libi vic?
- Antonie Hana Novakova
- Valentyna Hana Novakova
(Prosim nepiste takove to misto Valentynky radsi Valerii, nebo misto Antonie treba Anicku, chceme se rozhodnout jen mezi temato jmenama)
Dekujiii
tak můj šálek není ani jedno, ale k Haně mi rozhodně stylově líp pasuje Antonie. Jen mě tak napadá k té Haně - možná je častější v generaci 40+, ale ted se prakticky nedává. Takže pokud řešíte četnost, malou Haničku znám jednu jedinou.
Více se mi líbí Valentýna, ale v kombinaci s Hanou zní lépe Antonie ![]()