Jméno Ronald

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2453
14.11.16 23:17
@Murky píše:
Bráchové jsou Daniel a Richard.

Ronld se mi nelibi.
Ke jmenum mi hezky zni Samuel nebo Tobias :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.16 23:19

Já si to jméno umím představit, tedy pokud se hodí k příjmení. U nás jsme také dlouho vybírali a nakonec máme Theodora. :srdce: Zdrobnit lze a není moc rozšířené.
Prosím nechat anonym, nechci aby všichni věděli jméno syna, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
6569
14.11.16 23:22

Ronald se mi vážně nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
14.11.16 23:27

Moc se mi tedy nelíbí…ale pokud se líbí vám, je to vaše věc. Ale jako když bráchové mají u nás běžný jména, tak bych asi až tak cizí nedávala. Co třeba Robin? my máme RObina, Daniela taky, a ještě Matyáše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
14.11.16 23:48

Mne se líbí moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
15.11.16 00:00

Neurazí ani nenadchne, ale ke klukům se mi nehodí :think: Nechat výběr jména až po porodu úplně nepoporučuju, moc se mi tenhle postup neosvědčil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
15.11.16 00:09

Mi se vždycky líbil Raoul, ale doma neprošel.
A Ronald se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
15.11.16 00:40

Muj favorit by to asi nebyl. Je to trosku krkolomny. A nez by se malej naucil ho vyslovovat..prvnich x let by byl Lony, Lonald.. :nevim:
Ke stavajicim jmenum mi zni hezky Martin, Marek. Je to cesky a zaroven i mezinarodni ;)
Mas jeste nejake jine varianty, alespon vzdalene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
15.11.16 06:36

@marcellia Pak jsme se ještě shodli na Igorovi a Oliverovi. Ale to není úplně ono. Jsem hrozná, tolik jmen a já nejsem schopná si vybrat. :) Jinak ke klukům to jméno úplně ladit nemusí.
@fenny Proč se ti to neosvědčilo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
15.11.16 06:39

Nelíbí. Známí dali jméno Roland, což je podobné. Hrozné mi přijde oboje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
15.11.16 06:43

Ahoj taky mě už několikrát napadl Ronald, ale říkala jsem si co by na to řeklo okolí. Jak by mu říkali, určitě by dělalo skoro všem problém si tohle jméno zapamatovat ;). Ale já jsem si tohle jméno vymyslela, když jsem četla jednu knihu. V té vystupoval jeden muž jménem Roland ( celou dobu jsem ho četla jako Ronald :D ) byl to statečný, chytrý a spravedlivý muž. Muž s velkým M! A mě úplně uchvatil. Líbila se mi představa, až mu budu jednou vyprávět proč se zrovna bude jmenovat tak a tak :). Tak třeba to bude opravdu jednou Roland ( Ronald)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12865
15.11.16 07:40

Fakt se mi nelíbí. Působí trošku jako pro psa.
A s běžnými českými příjmeními to tedy může působit přímo ohavně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
15.11.16 07:49

Ke klukum jmenem celkem pasuje. Kdyz se vam to jmeno libi, tak bych to nej bez obav sla. Taky zminovany Roland ale neni spatne, nebo jeste Oliver nebo Roman?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.11.16 08:05

Ronald je jak pro psa :nevim: ale porad lepší než ten Igor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
15.11.16 08:20

@Murky U druhého mimča (stejně jako u prvního) jsme si nenechali říct pohlaví s tím, že jméno pro holčičku máme a pro kluka je jich ve výběru víc a finální verzi vybereme až uvidíme jak miminko vypadá a co se k němu hodí. Mimino se narodilo a vypadalo úplně stejně stejně jako jeho starší sourozenec, což nás dost vykolejilo a přišlo nám, že se k němu úplně nehodí žádné jméno se seznámku. Takže jsme po narození psali oznamovací SMSky typu: miminko už je na světě, má pindíka, ale nemá jméno :roll: :D Nakonec jméno dostal asi 24 hodin po porodu a to ho ještě musel vybrat manžel (ačkoliv vybíral jméno prvnímu synovi a druhé jméno mělo být na mě - no jo, jenže já „objednávala“ holčičku 8o :mrgreen: ), být to na mě, tak nevím doteď :D
Jinak naši kluci jsou Vavřinec a Vincent, názory okolí jsou nám dost buřt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze