Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminky, na poslední chvíli nám z očekávaného klučiny udělali holčičku, takže si vybíráme jméno a oběma(naštěstí a zcela náhodou:) se nám líbí Thea. Tak jsem se chtěla zeptat, zda-li nevíte, jestli to je vůbec povolené a na jaké jméno slaví svátek?
Děkuji i za případné názory na jméno:)
Krásný den ![]()
Dobré ránko, myslím, že tohle jméno jméno je v pořádku : http://krestni-jmena.cz/…am/index.php?…
Thea je krásné jméno. Takové vznešené mi přijde. Jestli to projde, bude to krásná Theuška ![]()
Theu jsem taky chtela, ale mame dva chlapecky. Povolene u nas je a svatek nevim…mam knizku „jak se bude jmenovat vase dite“ ale ma ji pujcenou kamaradka co bude kazdou chvilkou rodit. ![]()
Theu jsem taky chtela, ale mame dva chlapecky. Povolene u nas je a svatek nevim…mam knizku „jak se bude jmenovat vase dite“ ale ma ji pujcenou kamaradka co bude kazdou chvilkou rodit. ![]()
Thea i Tea jsou nádherné jména, moc se mi líbí! Nevím ani kdy slaví svátek, ani jestli jsou „povolená“, ale jméno je to krásné. ![]()
Tea, Thea - řeckého původu, znamená bohyně, božská. Zkrácenina jmen začínajících na Teo (Teodora, Teofila), popř. v cizině končících (Dorothea). Užívá se i jako domácká podoba jména Tereza. Domácké podoby: Teuška, Tejka, Teuna. U nás se vyskytuje zřídka. Jmeniny: 11.ledna (Teodora), 15.října (Tereza)
Mě normálně nejde napsat věta. Že bych se na to pohlaví neupínala a kupovala neutrální věci.
Moc se omlouvám za uložení tolik příspěvků. Nějak mi to zlobí.
Příspěvek upraven 02.08.12 v 07:14