Jméno Tess

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
280
2.2.14 01:01
@zulitvi píše:
@momikova ja manzela premlouvala asi 3 dny, on chce Bartoloměje. :lol:@vinnie nene, opravdu to bude malej Vendelin. :)

tak to je super:-)malej Venda, hlavně ať tě při příchodu na svět moc nepotrápí:-)držím palec:-)já jsem Vendula a Vendelínku mi říkal jeden spolužák z gymplu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5002
2.2.14 01:04
@zulitvi píše:
@momikova ja manzela premlouvala asi 3 dny, on chce Bartoloměje. :lol:@vinnie nene, opravdu to bude malej Vendelin. :)

Tak si nechte Bárta na druhé miminko, pokud by byl další synek. pěkná jsou ta jména obě. Bartoloměje dala synovi spolužačka se střední, po své lásce z té střední, od které při intenzivním líbání chytila tehdy infekční mononukleózu. :mrgreen: Ten její milý měl příjmení Bartík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
2.2.14 01:05
@momikova píše:
Podle Wikipedie jsem zmiji vážně nenašla. ;)
Linda je ženské křestní jméno nejasného původu a významu. Pochází buď od německého výrazu lind - „jemný, mírný“ anebo španělského slova linda - krásná.a další významy:
Slovo Linda má více významů:
Hřib sametový, zvaný též linda
Linda – ženské křestní jméno
Linda (mytologie) – postava estonských pověstí, žena Kalevova
Topol bílý, zvaný též topol linda nebo jen linda – strom
Yorba Linda - město v jižní Kalifornii

Tak třeba tady http://svatky.centrum.cz/…y/linda-244/
a bylo to i v Knappové (mám nějaké pravěké vydání)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696

@vinnie Dekuju :) snad Veny pujde ven jak po masle. To nam radila mamka, ze kdyby to byla mala slecna, tak at tedy dame Vendulku, ale to manzel tedy zakazal. :D no stejne nam dr rekl, ze to bude klucina, tak snad se nespletl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280

Bartoloměj je fajn, ale obávám se, že Bártovi ze Simpsnů byste se nevyhli:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.2.14 01:06
@momikova píše:
Tak si nechte Bárta na druhé miminko, pokud by byl další synek. pěkná jsou ta jména obě. Bartoloměje dala synovi spolužačka se střední, po své lásce z té střední, od které při intenzivním líbání chytila tehdy infekční mononukleózu. :mrgreen: Ten její milý měl příjmení Bartík.

to musela být :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
2.2.14 01:07

@momikova vsak jedine tim, ze jsem mu slibila, ze druhy bude Bart, jsem ho presvedcila a svolil. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.2.14 01:08
@Fíková píše:
Tak třeba tady http://svatky.centrum.cz/…y/linda-244/
a bylo to i v Knappové (mám nějaké pravěké vydání)

máš recht, je to zmije jedovatá:-)

ale kdyby jste viděly ty nevinné očka, jistě pochopíte, že já jsem si z těch možností vybrala - krásná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5002
2.2.14 01:10
@zulitvi píše:
@momikova vsak jedine tim, ze jsem mu slibila, ze druhy bude Bart, jsem ho presvedcila a svolil. :D

Přesně takhle jsem to myslela, jen jsem nechtěla být tak úskočně žensky přímočará :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.2.14 01:10
@zulitvi píše:
@vinnie Dekuju :) snad Veny pujde ven jak po masle. To nam radila mamka, ze kdyby to byla mala slecna, tak at tedy dame Vendulku, ale to manzel tedy zakazal. :D no stejne nam dr rekl, ze to bude klucina, tak snad se nespletl. :)

z holky kluka uděláš, ale naopak je to nepravděpodobné:-)kdy máte ten velký den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.2.14 01:12
@momikova píše:
Přesně takhle jsem to myslela, jen jsem nechtěla být tak úskočně žensky přímočará :mrgreen:

tyto zbraně jsem použila taky:-)manžel moc Lindu nechtěl (jako dítě ano, jméno ne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5002
2.2.14 01:12
@vinnie píše:
to musela být :srdce:

No, strašně po sobě toužili v prváku a syna Bartoloměje měla až ve dvaceti, tak nějakých 5 let jí ta love ve vzpomínkách brala ještě určitě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
2.2.14 01:14

@vinnie jeste si chvilku musim pockat. Az 5. kvetna. Skoda ze je hodne mala sance, ze by se narodil v terminu. Byl by ve stejny den, co muj tata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5002
2.2.14 01:15
@vinnie píše:
tyto zbraně jsem použila taky:-)manžel moc Lindu nechtěl (jako dítě ano, jméno ne)

Já znala asi 3 Lindy - jedna sportovala, druhá studijní a básnický typ, třetí studijní a jazykově nadaný typ - žádná taková, co by se na ní hodila ta hodně hanlivá česká rýmovačka, naopak - jemné a citlivé osobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.2.14 01:17
@zulitvi píše:
@vinnie jeste si chvilku musim pockat. Az 5. kvetna. Skoda ze je hodne mala sance, ze by se narodil v terminu. Byl by ve stejny den, co muj tata.

zas tak malá není.-)Liny se nechtělo, to jo, ale Ninés se narodila ukázkově v termínu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze