Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@zulitvi píše:
@momikova ja manzela premlouvala asi 3 dny, on chce Bartoloměje.@vinnie nene, opravdu to bude malej Vendelin.
tak to je super:-)malej Venda, hlavně ať tě při příchodu na svět moc nepotrápí:-)držím palec:-)já jsem Vendula a Vendelínku mi říkal jeden spolužák z gymplu:-)
@zulitvi píše:
@momikova ja manzela premlouvala asi 3 dny, on chce Bartoloměje.@vinnie nene, opravdu to bude malej Vendelin.
Tak si nechte Bárta na druhé miminko, pokud by byl další synek. pěkná jsou ta jména obě. Bartoloměje dala synovi spolužačka se střední, po své lásce z té střední, od které při intenzivním líbání chytila tehdy infekční mononukleózu.
Ten její milý měl příjmení Bartík.
@momikova píše:
Podle Wikipedie jsem zmiji vážně nenašla.
Linda je ženské křestní jméno nejasného původu a významu. Pochází buď od německého výrazu lind - „jemný, mírný“ anebo španělského slova linda - krásná.a další významy:
Slovo Linda má více významů:
Hřib sametový, zvaný též linda
Linda – ženské křestní jméno
Linda (mytologie) – postava estonských pověstí, žena Kalevova
Topol bílý, zvaný též topol linda nebo jen linda – strom
Yorba Linda - město v jižní Kalifornii
Tak třeba tady http://svatky.centrum.cz/…y/linda-244/
a bylo to i v Knappové (mám nějaké pravěké vydání)
@vinnie Dekuju
snad Veny pujde ven jak po masle. To nam radila mamka, ze kdyby to byla mala slecna, tak at tedy dame Vendulku, ale to manzel tedy zakazal.
no stejne nam dr rekl, ze to bude klucina, tak snad se nespletl. ![]()
Bartoloměj je fajn, ale obávám se, že Bártovi ze Simpsnů byste se nevyhli:-)
@momikova píše:
Tak si nechte Bárta na druhé miminko, pokud by byl další synek. pěkná jsou ta jména obě. Bartoloměje dala synovi spolužačka se střední, po své lásce z té střední, od které při intenzivním líbání chytila tehdy infekční mononukleózu.Ten její milý měl příjmení Bartík.
to musela být ![]()
@momikova vsak jedine tim, ze jsem mu slibila, ze druhy bude Bart, jsem ho presvedcila a svolil. ![]()
@Fíková píše:
Tak třeba tady http://svatky.centrum.cz/…y/linda-244/
a bylo to i v Knappové (mám nějaké pravěké vydání)
máš recht, je to zmije jedovatá:-)
ale kdyby jste viděly ty nevinné očka, jistě pochopíte, že já jsem si z těch možností vybrala - krásná ![]()
@zulitvi píše:
@momikova vsak jedine tim, ze jsem mu slibila, ze druhy bude Bart, jsem ho presvedcila a svolil.
Přesně takhle jsem to myslela, jen jsem nechtěla být tak úskočně žensky přímočará ![]()
@zulitvi píše:
@vinnie Dekujusnad Veny pujde ven jak po masle. To nam radila mamka, ze kdyby to byla mala slecna, tak at tedy dame Vendulku, ale to manzel tedy zakazal.
no stejne nam dr rekl, ze to bude klucina, tak snad se nespletl.
z holky kluka uděláš, ale naopak je to nepravděpodobné:-)kdy máte ten velký den?
@momikova píše:
Přesně takhle jsem to myslela, jen jsem nechtěla být tak úskočně žensky přímočará
tyto zbraně jsem použila taky:-)manžel moc Lindu nechtěl (jako dítě ano, jméno ne)
@vinnie píše:
to musela být
No, strašně po sobě toužili v prváku a syna Bartoloměje měla až ve dvaceti, tak nějakých 5 let jí ta love ve vzpomínkách brala ještě určitě. ![]()
@vinnie jeste si chvilku musim pockat. Az 5. kvetna. Skoda ze je hodne mala sance, ze by se narodil v terminu. Byl by ve stejny den, co muj tata.
@vinnie píše:
tyto zbraně jsem použila taky:-)manžel moc Lindu nechtěl (jako dítě ano, jméno ne)
Já znala asi 3 Lindy - jedna sportovala, druhá studijní a básnický typ, třetí studijní a jazykově nadaný typ - žádná taková, co by se na ní hodila ta hodně hanlivá česká rýmovačka, naopak - jemné a citlivé osobnosti.
@zulitvi píše:
@vinnie jeste si chvilku musim pockat. Az 5. kvetna. Skoda ze je hodne mala sance, ze by se narodil v terminu. Byl by ve stejny den, co muj tata.
zas tak malá není.-)Liny se nechtělo, to jo, ale Ninés se narodila ukázkově v termínu:-)