Jméno Tess

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15575
2.2.14 00:31

Jmeno Tess

Ahoj :mavam:
Diskuze je pro pobaveni :lol:
Zajimal by me vas nazor na jmeno Tess… Komu se libi a dal by ho? Komu se nelibi… atd :D
Jmeno Tess samozrejme pro hocicku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3696
2.2.14 00:34

To ma byt jmeno? 8o My tu tak rikame jedne Terezce, ale jako jmeno bych to urcite nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
2.2.14 00:35

No překrásný, se zdvojeným s, to se nosí, to bude moderní. A mraky libozvučných zdrobnělin k tomu. :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Děs a v kombinaci s nějakým českým příjmením to bude jak když si maloměšťáci zvedají sebevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740

Já znám s tímto jménem akorát jednu kousavou kolii, takže dítěti fakt ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575

@zulitvi No v americe to jmeno je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.2.14 00:36

@Fíková :D Jo psi se tak taky jmenuji :D Ale kolik psu se nejmenuje jako spousta deti ze :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
2.2.14 00:37

@kaja00
Máme raději tradičnější jména. ;)
Jméno Tess bych vnímala jako zdrobnělinu od Terezky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5002

No, docela se mi líbí, ale sama bych ho asi nedala. Je nesklonné, to by někomu při výslovnosti mohlo dělat v pádech problémy. Trochu mi to připomíná Nikolu Teslu. Každopádně, to je moje asociace, každý jí mít nemusí. Taky se tak v tom USA seriálu, tuším Andělé, enbo tak nějak se jmenoval, jmenovala ta starší paní - anděl. Jinak je to domácká podoba jména Theresa. Zdravím.:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka

@kaja00 normalni jmeno v cizine. My v cesku pro nej mame alternativu. Tereza

• Citovat
  • Upravit
280
2.2.14 00:40

Navrhuju kompromis - pokud se ti to tak líbí, dej Terezku a říkej jí Tes(s), jinak si myslím, že holka ti moc nepoděkuje:-)i když, vše je relativní..my máme Ninu a dědeček se s tím nemůže vyrovnat, prej je to moc ruské:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
2.2.14 00:43

@kaja00 jo, ale tahleta kolie je fakt svině. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5002
@vinnie píše:
Navrhuju kompromis - pokud se ti to tak líbí, dej Terezku a říkej jí Tes(s), jinak si myslím, že holka ti moc nepoděkuje:-)i když, vše je relativní..my máme Ninu a dědeček se s tím nemůže vyrovnat, prej je to moc ruské:-)

Pro manžela je moje oblíbené a rozvažované jméno Olga ruské taky a vůbec neřeší, že původ má tohle jméno v severském Helga s významem světlo, pochodeň, přeneseně naděje. Nina je pěkné, takové jemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129

Mně se to teda nelíbí, jsem na klasický český jména a čím starší tím hezčí :mrgreen: Ale každému se líbí něco jiného, někoho by zas do očí praštila moje vysněná Anastázie :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.2.14 00:48
@momikova píše:
Pro manžela je moje oblíbené a rozvažované jméno Olga ruské taky a vůbec neřeší, že původ má tohle jméno v severském Helga s významem světlo, pochodeň, přeneseně naděje. Nina je pěkné, takové jemné.

děkuju :kytka: já jí stejně říkám furt Ninés, což rusky nezní ani náhodou, tak on si zvykne:-)první dcerku komentoval taky, že je to nějaký strom:-)ale on si spíš z nás utahuje, než že by mu to vadilo doopravdy (prvorozená je Linda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5002
2.2.14 00:49

Já už jsem zase pro změnu s naší malou došla do fáze, kdy se mi líbí spousta jmen, do kterých bych nikdy před tím neřekla, že by se mi líbit mohla. Líbí se mi ta Stázka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze