Jméno Tess

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jančakecalka
2.2.14 08:35
@Sepishka píše:
@Jančakecalka Ja nevim, ale treba Krausova nebo podobny jmena, ktery nemaji zaklad primo v cestine by sly. Tess Vomackova by asi uz znelo docela dost zvlastne.

Ale jo, tak k tý Krausový by to celkem i šlo ;)

• Citovat
  • Upravit
3244
2.2.14 08:54

Mně se i líbí některá netradiční jména, ale tohle prostě není české jméno ani zdaleka, k českému příjmení bude znít hrozně a nedá se skloňovat. Jednou jsem kdesi potkala Jessicu Hladkou, tak to mi přijde asi na ten způsob. My jsme také vybrali spíše ‚moderní‘ jméno, ale drželi jsme se kalendáře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
2.2.14 09:12

Já, když jsem to četla, vzpomněla jsem si na Harryho Pottera - „ten kabát nosila prateta Tessí… A i smrdí jako prateta Tessí“…

No děs běs - určitě to bude k českého příjmení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
2.2.14 09:23

Hned mi naskočil film Podnikavá dívka a osmdesátková příšerná Melanie Griffith coby Tess McGill :).

• Citovat
  • Upravit
Larr
2.2.14 09:27
@maritimka píše:
Já, když jsem to četla, vzpomněla jsem si na Harryho Pottera - „ten kabát nosila prateta Tessí… A i smrdí jako prateta Tessí“…No děs běs - určitě to bude k českého příjmení…
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7449
2.2.14 13:18

Mně to jméno Tess přijde asi na stejné úrovni jako Gréta. Když dotyčná vyroste a je to velká podnikatelka, tak OK, ale do té doby to zní fakt divně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15219
2.2.14 14:48

Jméno Tess se mi nelíbí a svému dítěti bych ho nedala. Možná kočce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze