Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@vinnie píše:
máš recht, je to zmije jedovatá:-)ale kdyby jste viděly ty nevinné očka, jistě pochopíte, že já jsem si z těch možností vybrala - krásná
To je jasný.
![]()
@momikova píše:
Já znala asi 3 Lindy - jedna sportovala, druhá studijní a básnický typ, třetí studijní a jazykově nadaný typ - žádná taková, co by se na ní hodila ta hodně hanlivá česká rýmovačka, naopak - jemné a citlivé osobnosti.
@vinnie ani nevis, jak ti zavidim, ze uz to mas za sebou. Teda to je pekne, jak ji rikas Ninés, to by me k Nině nenapadlo. Jinak Lindu jsem mela kamaradku a rikali jsme ji Lilčo.
Taky moc hezke jmeno. ![]()
@zulitvi píše:
@vinnie ani nevis, jak ti zavidim, ze uz to mas za sebou. Teda to je pekne, jak ji rikas Ninés, to by me k Nině nenapadlo. Jinak Lindu jsem mela kamaradku a rikali jsme ji Lilčo.Taky moc hezke jmeno.
děkuju
já ti zase závidím, že máš to obrovské štěstí před sebou (jako je jasné, že se ze svých holčiček raduju dnes a denně, ale ten první kontakt byl kouzelný, nádherný, prostě neopakovatelný - kort jak je tělo plné hormonů), porodu se neboj, je to jen krátkodobá bolest, po které přijde nádherná odměna.-)
Každopádně jsme hodně odbočily od tématu:-)takže se zakladatelce tímto omlouvám, nicméně názor jsem výše napsala ![]()
Tess se mi libi, ale samozrejme se nehodi ke klasickymu ceskymu prijmeni.
Teda, vy jste nevzdělaný (sranda), prý jméno dobré pro kolii
Náhodou, min jednu Tess znám - tu od Thomase Hardyho, Tess z D´Urbervillu. Je to moje oblíbená knížka, i když osud románové Tess nic moc
Mě se to jméno líbí víc než starodávné jako Božetěcha nebo Františka, to už je lepší dát takové nezvyklé. Otázkou je, jak se hodí k příjmení a ideální by bylo, kdyby otec dítěte byl cizinec, ať každý neřeší, proč se jmenuje tak „divně“ (rozuměj netypicky). Jinak jméno jako takové je hezké ![]()
Trosku mimo tema, ale koukam, ze to bylo i uspesne zeserialovany ![]()
http://www.imdb.com/…e/tt1186342/
@vinnie píše:
ale cítím z tvého příspěvku, že je to jméno pracovní, ne to co fakt dáte? nebo se pletu? příbuzní nás natahovali celých 9 měsíců, že to bude Vědunka a narodila se Klárka:-)
no tak to už radši tu Vědunku.. ![]()
@Sepishka Jj, bylo, a lepší je dvojdílná Tess pro Hallmark, byla tam hezčí herečka
http://www.csfd.cz/…-urbervillu/
Mně se moc líbí, svým způsobe i víc než Tereza, těch je totiž mraky.
Je to moderní, má to spád a kouzlo. ![]()
Samotné jméno dobrý, ale v případě, že to není v čechách, protože si k tomu neumím přidat žádné české příjmení. Vím, že v cizině to jméno je, a vím, že je i v seriálu MCLeoudovy dcery na čt1 ![]()
@Jančakecalka Ja nevim, ale treba Krausova nebo podobny jmena, ktery nemaji zaklad primo v cestine by sly. Tess Vomackova by asi uz znelo docela dost zvlastne.