Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Přítel by chtěl aby se malej jmenoval Noel. Přítel je Maďar takže by se jmenoval Noel Pustai není to už moc cizí? Jinak mě se jméno líbí.
Náhodou mě se libi
. Kdyby to doma prošlo tak ja bych eventuálního syna pojmenovala Kain. Bohužel neprojde.
Chtěla jsem Kerema ale to už neprošlo. Skoro každej říká ježiš marja Noel ale nám se líbí jen bych nechtěla až bude starší aby se mu posmívali.
@Teruna.20
az bude starsi, tak nad jeho jmenem nikdo ani nemrkne
pred 10 lety se valily oci na Sebastina a Maxmiliana, dneska bezne jmena.
Noel je pekne, ja bych klidne dala.
@Teruna.20 píše:
Chtěla jsem Kerema ale to už neprošlo. Skoro každej říká ježiš marja Noel ale nám se líbí jen bych nechtěla až bude starší aby se mu posmívali.
až naše děti budou starší tak se nikdo posmívat nebude, lidi dávají horší jména běžně
Ne to fakt ne
jen se mi to jméno líbí mladýmu zas Kerim. Těch jmen je tolik.
@Teruna.20 taky jsem chtěla Noela, ale doma mi neprošel…
krásné jméno ![]()
On to přítel hned řekl že to bude Noel. Už 5 měsíců si za tím stojí tak to asi bude Noel ![]()
@Teruna.20 píše:
Přítel by chtěl aby se malej jmenoval Noel. Přítel je Maďar takže by se jmenoval Noel Pustai není to už moc cizí? Jinak mě se jméno líbí.
Mně se to líbí ![]()
@Idril píše:
Náhodou mě se libi. Kdyby to doma prošlo tak ja bych eventuálního syna pojmenovala Kain. Bohužel neprojde.
Kain?
Tak to už radši Abela ![]()
@Teruna.20 Noel se mi líbí, ale doma by neprošel. ![]()
@kometa32 píše:
Kain?Tak to už radši Abela
@Teruna.20 Noel se mi líbí, ale doma by neprošel.
nelíbí
Mi se to libi, navic v tom mad. prijmeni se s cte jako š, ne? - v te kombinaci to zni zajimave.