Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky cekame treti miminko tentokrat holcicku tak se na vas obracim s dalsi prosbou… kdyz jsme nasli vkalendari jmeno Nina, mysleli jsme ze je rozhodnuto ale ted se nam moc zalibilo obema jmeno Beata
jak by jste nositelce tohoto jmena rikali?? me si moc libi Betynka, Bety, Bea (nevim ale jestli to neni spise k jinymu jmenu ) diky za reakce
![]()
Příspěvek upraven 26.01.14 v 08:47
Nádherné jméno. My máme Gabrielku, další holčička bude Beatrice (jednou
), budeme říkat bei, Beuško, Beatko, Bety.
@Janka 4 píše:
Nádherné jméno. My máme Gabrielku, další holčička bude Beatrice (jednou), budeme říkat bei, Beuško, Beatko, Bety.
znám jednu a říkáme jí Bejinko, je to krásné…
Gabrielku chci já, ale budu jí říkat Elinko, to jen manžel nechce Elu ale Gabrielu ![]()
@sedanka
jednu beatku znám - říká se jí beátko
, beo, beuško, bí, ale i betko, bety
hezké jméno, ale nina taky ![]()
Znám jednu Beátu, říkali jsme jí Bety. Ale bohužel mně se tohle jména teda vůbec nelíbí. Ani to, jak jsme jí říkali, a nelíbilo se to ani jí ![]()
Nina se mi líbí mnohem více
Příspěvek upraven 26.01.14 v 08:59
Holky, to jsou tak krás
né jména!!!
@rebeccca: Gabrielka je výborná volba ![]()
Znám dvě Beaty, jedné říkají Beatko, Beo, Beusko. To mi přijde rozumne. A druhé Bety a ještě další varianty, ale z mého pohledu varianty ke jménu Alžběta. Takže mě se Beata líbí, ale nerikat ji Betynko!
@sad 1 diky moc za nazor ja mam TadEAska a ten ma vejmena taky to E a A proto se mi ta beatka libi no
0
@kačka25 ja nevim no to Betynko by se mi u miminka docela i libilo -jen nevim jestli to neni k jinemu jmenu