Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mi se to libi, navic v tom mad. prijmeni se s cte jako š, ne? - v te kombinaci to zni zajimave.
Mě se to líbí
,je to aspon něco jiného, ne pořád ty jména co dává každej ![]()
@Teruna.20 píše:
Přítel by chtěl aby se malej jmenoval Noel. Přítel je Maďar takže by se jmenoval Noel Pustai není to už moc cizí? Jinak mě se jméno líbí.
Já si vždycky představim to jméno jako u malýho chlapečka, vetšího, pak dospělýho a pak starýho, představim si ho v obleku, v montérkách apod.aby to jméno bylo variabilní, jde mi to ke všemu, když se řekne Noel vidim sympaťáka a hezkýho chlapa:-)mně se to líbí, jména mají být krátká úderná, někde jsme četla, že lidé s krátkým a úderným jménem mají lepší pracovní úspěchy, proto se naše malá jmenuje Gabriela:-))(nápad tatínka)
Pěkné jméno, já chtěla Damiena nebo Adriena, taky neprošlo, navíc pro holku dost blbí ![]()
@CokeLady já to vidím stejně, je to sice pěkný jméno, ale asociujeme to Vánoce.
Meě se cizí jména nelíbí, ale u tohoto musím uznat, že je krásné ![]()
@Teruna.20 píše:
Přítel by chtěl aby se malej jmenoval Noel. Přítel je Maďar takže by se jmenoval Noel Pustai není to už moc cizí? Jinak mě se jméno líbí.
Moc hezké jméno i pěkná kombinace. Myslím, že u Noela si to nikdo nespojí s Vánocema. A i kdyby… Vadilo by to?!
Dala jsi nakonec jméno Noel? Ja mela vybrané Gioel ale je to nakonec Gabriel
Jméno Noel, líbí se vám?
Myslíte, že je neutrální? Že jde dát holce i klukovi?
Děkuji za odpovědi.
prosím o zachování anonymu - mám tu rodinu
@Anonymní píše:
Jméno Noel, líbí se vám?
Myslíte, že je neutrální? Že jde dát holce i klukovi?
Děkuji za odpovědi.prosím o zachování anonymu - mám tu rodinu
Holce bych dala Noelle. Jinak se mi na kluka líbí. Akorát souvisí s Vánoci, takže bych to dala jedině dítěti narozenému v prosinci/lednu.