Jméno Noel?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.4.15 15:33

Vím co to jméno znamená a s čím souvisí, chlapečkovi ho dám určitě a bude jedno v jakou roční dobu se narodí. Když se tak zamyslím, tak třeba jméno Jaroslav - taky ho nejspíš nosí i ti, kteří se na jaře nenarodili :mrgreen:.
Akorát nevím vůbec co s tou holčičkou, prošla jsem snad všechny jména milionkrát a žádné se mi prostě opravdu nelíbí, narozdíl třeba od těch chlapeckých. Ale Noelle to mě nenapadlo, je to opravdu krásné :palec: děkuji :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
14637
7.4.15 15:35
@Anonymní píše:
Vím co to jméno znamená a s čím souvisí, chlapečkovi ho dám určitě a bude jedno v jakou roční dobu se narodí. Když se tak zamyslím, tak třeba jméno Jaroslav - taky ho nejspíš nosí i ti, kteří se na jaře nenarodili :mrgreen:.
Akorát nevím vůbec co s tou holčičkou, prošla jsem snad všechny jména milionkrát a žádné se mi prostě opravdu nelíbí, narozdíl třeba od těch chlapeckých. Ale Noelle to mě nenapadlo, je to opravdu krásné :palec: děkuji :potlesk:

A co Leona, Lea, Ela, Lena, možná třeba i Olivia? To jsou taková podobná pro holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.15 17:39

Já jsem sice zastánce typicky českých jmen, ale Noel se mi líbí :palec: :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
7.4.15 18:31
@Anonymní píše:
Akorát nevím vůbec co s tou holčičkou, prošla jsem snad všechny jména milionkrát a žádné se mi prostě opravdu nelíbí, narozdíl třeba od těch chlapeckých. Ale Noelle to mě nenapadlo, je to opravdu krásné :palec: děkuji :potlesk:

Noelle je překrásné :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.15 19:15

Z vyjmenovaných se mi líbí pouze Ela, ale nijak mě neohromuje. Noelle je opravdu krásné, děkuji :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.15 19:19

Jak byste říkali holčičce se jménem Noelle? :)

• Citovat
  • Upravit
Flenka
7.4.15 20:12
@Anonymní píše:
Jak byste říkali holčičce se jménem Noelle? :)

Noelle, Noelka, Noelli, Eli, Elí, Nono, Noinka, Noe, Noenka.

• Citovat
  • Upravit
174
7.4.15 20:55

Pro kluka super, ale u holky nevím nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat