Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Vím co to jméno znamená a s čím souvisí, chlapečkovi ho dám určitě a bude jedno v jakou roční dobu se narodí. Když se tak zamyslím, tak třeba jméno Jaroslav - taky ho nejspíš nosí i ti, kteří se na jaře nenarodili.
Akorát nevím vůbec co s tou holčičkou, prošla jsem snad všechny jména milionkrát a žádné se mi prostě opravdu nelíbí, narozdíl třeba od těch chlapeckých. Ale Noelle to mě nenapadlo, je to opravdu krásnéděkuji
A co Leona, Lea, Ela, Lena, možná třeba i Olivia? To jsou taková podobná pro holku.
Já jsem sice zastánce typicky českých jmen, ale Noel se mi líbí
![]()
@Anonymní píše:
Vím co to jméno znamená a s čím souvisí, chlapečkovi ho dám určitě a bude jedno v jakou roční dobu se narodí. Když se tak zamyslím, tak třeba jméno Jaroslav - taky ho nejspíš nosí i ti, kteří se na jaře nenarodili.
Akorát nevím vůbec co s tou holčičkou, prošla jsem snad všechny jména milionkrát a žádné se mi prostě opravdu nelíbí, narozdíl třeba od těch chlapeckých. Ale Noelle to mě nenapadlo, je to opravdu krásnéděkuji
Noelle je překrásné
.
Z vyjmenovaných se mi líbí pouze Ela, ale nijak mě neohromuje. Noelle je opravdu krásné, děkuji ![]()
@Anonymní píše:
Jak byste říkali holčičce se jménem Noelle?
Noelle, Noelka, Noelli, Eli, Elí, Nono, Noinka, Noe, Noenka.
Vím co to jméno znamená a s čím souvisí, chlapečkovi ho dám určitě a bude jedno v jakou roční dobu se narodí. Když se tak zamyslím, tak třeba jméno Jaroslav - taky ho nejspíš nosí i ti, kteří se na jaře nenarodili
.
děkuji 
Akorát nevím vůbec co s tou holčičkou, prošla jsem snad všechny jména milionkrát a žádné se mi prostě opravdu nelíbí, narozdíl třeba od těch chlapeckých. Ale Noelle to mě nenapadlo, je to opravdu krásné