Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, jak se Vám líbí tohle jméno? Daly byste ho? Myslíte, že se už dává málo? No a jaké znáte jeho hezké zdrobněliny nebo jiné podoby tohoto jména? Děkuju
Mi se to jméno líbí. Znám samé sympatické dospělé Jarky, dítě žádné. Říkáme jim Jarku, Jardo nebo Jarine.
Mě osobně se nelíbí, četnost určitě není častá a zdrobněliny Jarda, Jaroušek, Jarinka, Jára, Jardík
Nelibi
jarousku, jaro, jardo,.. Vzdycjy si predstavim 50tnika s pupkem.
Muj nazor
Nelibi - je to muj otec i muj bratr…bratr si rika prezdivkou…Kdybych uz mela volit takovyhle druh jmena, tak bych brala Jaromira…
Příspěvek upraven 26.01.14 v 14:05
V naší, respektive manželově rodině tradice. Porušila jsem ji až já. Ale jméno je to hezké. Jen jsem nechěla ty záměny nositelů jména v rodině. A Zdrobněliny? Jára, Jaroušek, Jájík, Jajka, Jaryn atd. Snad jsem pomohla.
Mě se taky nelíbí, dala ho sestřenice a zdrobnělina je Jára, Jaroušek. Už jsem si tak nějak zvykla.
Je to pekne jmeno, ja furt vybiram, jen u holky jsem vedela hned ale ty kluci jsou tezsi, a nedokazu vybrat
Dala bych, proč ne, já jsem zase ale vysazená na Sebíky, Tobíky atd. ale důležité je, jak to cítíte vy.
Mne se nelibi a ani se moc nedava.Ale zdrobnelin ma hodne-Jára, Jarek, Jarda, Jarin, Slávek, Jaroušek…
Mě se to jméno taky líbí a znám chlapa, který vyžaduje, aby se mu říkalo Jaromíre. Jardo nebo Járo se mu říkat nesmí ![]()
Taťka je Jarda a synovec je taky Jaroušek.
Ze začátku mi to přišlo divné, zastaralé, ale zvykli jsme si. Nedala bych toto jméno, ale nepřijde mi na něm nic nenormálního. Jsou horší špeky.
No tak já bych to jméno nedala. Ale jinač mi to příjde normální české jméno. Jarda je pěkné.. ![]()
Četnost najdeš na internetu. Je to asi jedno ze jmen, která se vrací, podobně jako Anička, Anežka.