Jméno Viktor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1405
3.2.12 23:50

Všem děkuji za příspěvky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.2.12 19:58

Jmeno Viktor

Máme doma Viktorka a má 3 měsíce.Je to super jméno.Říkáme mu Viktorek,Viki?Vikoušek,někdy i Viktoriánek:-)Líbí se mi to Viki.U holky se mi toto jméno moc nelíbí,nedala bych jej-Viktorka(u splavu),sranda… :D Viktor je i do dospělosti pořádné chlapské jméno.A že ten náš je pořádný kousek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
20.2.12 23:45

Já mám Viktorka a je to skvělej kluk a vybrali jsme mu hezké jméno ;) , takže doporučuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
20.2.12 23:55

Napadlo mě jen z filmu sněženky a machři: Viky-ty máš ale péro…To víš kamaráde:) Jméno je to pěkný… MY jsme dali taky tvrde jméno, ale zdrobneliny má hezké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
25.4.13 23:00

Taky mám Viktora :pankac: a nesnáším, když se mu říká Viktorek a Viktůrek, protože to je jak traktůrek :cert: famílie teda protestovala proti jménu ještě v jeho půl roce, ale už si zvykli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
25.4.13 23:14

Ahojky taky máme Vikiho:-) Týden před porodem přišel manžel že chce Viktora v překladu vítěz. Je to naše největší vítězství:-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
26.4.13 08:20

Vzhledem k tomu, že jsem si ho musela prakticky vydupat, tak je ten náš taky vítěz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
27.4.13 20:44

Moc se mi líbí rozhodovali jsme se mezi Viktorkem a Oliverkem, nakonec zvítězil Oliver, ale jestli někdy bude druhý kluk, tak je to Viktor! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
23.6.14 10:04

Taky se mi Viktorek moc líbí, máme ale příjmení s „r“ uprostřed, tak pořád váhám, jestli to nebude už moc tvrdé. Ale zase na druhou stranu si říkám, že člověk se nepředstavuje 10× denně tak, aby stále říkal své jméno i s příjmením. A doma bychom mu taky říkali Viki. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.9.14 21:44

Ahoj. Našemu Vikouškovi je osm týdnů a i když se to jméno někomu nelíbilo, my to jméno milujeme. Starší bráška se jmenuje Richard. Máme měkké příjmení, takže to krásně pasuje. A co vím, jsou v okolí jediní Richard a Viktor a i o to nám šlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.21 12:05

Holky, vy co jste tu měli měly malé Viktory, dnes už máte asi Viktory o trochu větší. :mrgreen: Můžu se zeptat, jak oni jsou se jménem spokojeni? Jak jim říkají kamarádi, učitelky ve školce/škole, trenéři apod? Nad jménem přemýšlíme, ale já se bojím, že to pro všechny bude prostě jen Viky a žádné jiné oslovení nehrozí. Všem moc díky za případné reakce. :kytka:
Prosím o anonym.

• Citovat
  • Upravit
12605
13.1.21 12:10

Krásné jméno, kdybych měla syna, moc bych chtěla, aby se jmenoval Viktor :srdce: nicméně se spíš setkávám s negativními ohlasy na tohle jméno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
13.1.21 12:19

Náš Viky má už deset let a je to prostě pro všechny většinou Viky, doma mu říkáme nejčastěji taky Viky, pak taky Vikys, Vikošu, Viktorku, často i Viktore, pořád se nám to jméno líbí… Negativní ohlasy byly spíš před jeho narozením, ale holt nemůže být každý Matyáš, Jakub nebo Adam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.21 12:38

Mě se líbí, ale záleží na tom, jestli se líbí tobě a manželovi :mavam:

• Citovat
  • Upravit
59395
13.1.21 13:00
@Anonymní píše:
Holky, vy co jste tu měli měly malé Viktory, dnes už máte asi Viktory o trochu větší. :mrgreen: Můžu se zeptat, jak oni jsou se jménem spokojeni? Jak jim říkají kamarádi, učitelky ve školce/škole, trenéři apod? Nad jménem přemýšlíme, ale já se bojím, že to pro všechny bude prostě jen Viky a žádné jiné oslovení nehrozí. Všem moc díky za případné reakce. :kytka:
Prosím o anonym.

našemu bude 15 za pár dní. Se jménem spokojený je, jediný v okolí. Od ostatních chce jen oslovení Viktor a my doma můžeme říkat Viki :lol: Mne se tohle jméno líbilo už když mne bylo 15 takže jméno pro kluka bylo jasné :mrgreen: jedna učitelka mu říkala Víto tak jí naučil že není Vítek a na to jméno prostě neslyšel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí