Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Viktor se měl jmenovat třetí sn ale nedávno se narodil příbuzným a dali tohle jméno od té doby hledám jiné tkaže ano líbí se mi ej to krásné jméno
Ahoj.Mě se taky líbí.Měli jsme ho ve výběru,nakonec to bude holčička-Viktorka ![]()
Jméno Viktor se mi taky moc líbí. Máme známého s tímto jménem a pro nás je to prostě „Víťa“
a myslím, že jich moc není, ale podle významu - vítěz - bych ho i klidně dala svému synovi ![]()
Viktor čistič, první co mě napadne. Pro mě je to tvrdé a moc se mi to nelíbí. Ženská varianta se mi líbí víc. Mě se líbí Vincent
Moje ségra má Viktorka a říká se mu Viki a je to pěkné jméno ![]()
Viktor je moc pěkné jméno. Kolegyně má syna Viktora , říkáme mu Viki,Kikin,Vikis. Mě se to jméno líbí moc ![]()
Dlouhá léta se mi nelíbilo (měla jsem se tak jmenovat), teď už se mi líbí a zase se nelíbí našim ![]()
Holky, díky za názory .-)Vidím, že vesměs se Viktor líbí. Viktor-čistič neznám. Naše příjmení není nic moc, jakože spíš hrůza a děs, ale už jsem si jakš-takš zvykla
. K tomu by se vyloženě nehodilo žádné jméno, takže tohle řešit nemusím
Líbí se mi i jiná jména, ale jejich zkráceniny se mi naopak nelíbí. Na holčičky mi jména přijdou mnohem hezčí a výběr jednodušší.
Tak hlavně jestli se líbí Tobě
.
Podle mě je to pěkný jméno.
viktorinka píše:
Holky, díky za názory .-)Vidím, že vesměs se Viktor líbí. Viktor-čistič neznám. Naše příjmení není nic moc, jakože spíš hrůza a děs, ale už jsem si jakš-takš zvykla. K tomu by se vyloženě nehodilo žádné jméno, takže tohle řešit nemusím
Líbí se mi i jiná jména, ale jejich zkráceniny se mi naopak nelíbí. Na holčičky mi jména přijdou mnohem hezčí a výběr jednodušší.
Viktor-čistič - podívej se na Pulp Fiction (ale to Tvoje dítě samozřejmě nijak neovlivní), to už je starej film
.
Navíc mám kamaráda Viktora a ten je na to i hrdý. ![]()
Viktora mame cerstve v rodine a zvykli si na to vsichni hned. Ja osobne jmena „R“ moc nemusim, ale rikame mu Viki, takze v pohode ![]()
Pokud se Vam libi, tak stejne neni co resit, ne? ![]()