Jméno Viky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
np10021
28.4.22 13:59

@HornyHippo :mrgreen: :mrgreen: tak tady už někdo přemýšlí nad ještě nenarozeným dítětem, aby mu dal neutrální jméno, když by z holčičky byl do budoucna chlapeček :zed:

• Citovat
  • Upravit
30385
28.4.22 14:00
@ŠmolinkaJana píše:
Ahojky, nevíte prosím zda jde dát jméno Viky? Nechceme Viktorii, jen krátce Viky, ale nevíme zda lze dát, zda to bude mít v rodném listě? Děkuji za odpovědí :srdce:

Proč? Proč? Proč? Dokážete dohlédnout dál, než na první stupeň základní školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
28.4.22 14:08

Ještě bych řekl že je to skvělé že jmeno bude stejně znít česky i anglicky. To je neskutečná výhoda. Škoda že moji rodiče byli na tohle úplně blbí, a já prostě na anglický překlad svého jména neslyším… a dělá mi to v životě problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
28.4.22 14:11
@np10021 píše:
Jeeeej, jenom ta představa 30 leté ženské, jak se bude na úřadě představovat Viky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ideálně Viki Diblíková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30385
28.4.22 14:18
@HornyHippo píše:
Ještě bych řekl že je to skvělé že jmeno bude stejně znít česky i anglicky. To je neskutečná výhoda. Škoda že moji rodiče byli na tohle úplně blbí, a já prostě na anglický překlad svého jména neslyším… a dělá mi to v životě problémy.

No já myslím - bez urážky - že pokud jsou tvoji rodiče jak říkáš úplně blbí, tak jablko nepadlo daleko. Protože pokud ti dělá v životě problémy, že neslyšíš na anglický překlad svého jména a viníš z toho své rodiče, tak to jiné vysvětlení nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
28.4.22 14:21

Já mám ráda často nedávaná jména, ale tohle je fakt jméno jak pro psa…
A taky by každé dítě chtělo být v kalendáři. Mám neteř Nemiu a strašně ji mrzí, že nikdo neví, kdy má svátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
28.4.22 14:46

Je pravda, že ambiciózní přístup rodičů k přidělování jmen (a případně v rozložení v kalendáři) ty děti moc neocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
28.4.22 15:05
@Ivan PPZ píše:
Ideálně Viki Diblíková

s vahou 130 kg +

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
28.4.22 15:08
@Michelle_M píše:
No hele, zvažte to ještě… Jestli se vám nelíbí Viktorie, tak co Vika? Sice taky odvozené, ale zní mi to aspoň jako základní tvar jména, ne zdrobnělina nebo přezdívka.

Ten napad se mi libi. Kazdy jsme samozrejme jiny, ale ja bych se necitila dobre, kdybych se v dospelosti musela predstavovat domackym tvarem jmena. Vika zni alespon o neco oficialneji, kdyz uz to nemuze byt Viktorie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LorneMalvo
28.4.22 16:45

Je to jen o módě a o vkusu. Jestli chcete být originální, tak na to musíte mít koule a ustát to. Co na to řekne vaše dcera, to neví nikdo.

• Citovat
  • Upravit
27247
28.4.22 16:55
@ŠmolinkaJana píše:
Ahojky, nevíte prosím zda jde dát jméno Viky? Nechceme Viktorii, jen krátce Viky, ale nevíme zda lze dát, zda to bude mít v rodném listě? Děkuji za odpovědí :srdce:

Určitě to jde, jmenoval se tak náš pes. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24587
28.4.22 19:05

Dala bych Vika, případně Vica. Teda vlastně nedala, já bych dala normálně vznešenou královskou Viktorii, nevím, co je na ní špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
28.4.22 19:50
@eviku-miluna píše:
s vahou 130 kg +
:mrgreen: přesně!! má narcististická egoistická egocentrická matka mne chtěla pojmenovat po ní Narcisa (fakt si nedělám pr-del)… s vědomím genů poměrně výrazné nadváhy v naší famílii.. naštěstí mne táta zachránil, u Lucie pár kg navíc tolik nevadí :mrgreen:
apeluji na rodiče, aby zachovali chladnou hlavu i při amoku z narození potomka 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
28.4.22 20:16

@Lucy75 Máma se tak jmenuje odjakživa a nebo se nechala přejmenovat v rámci své povahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
28.4.22 20:20
@Lucy75 píše: :mrgreen: přesně!! má narcististická egoistická egocentrická matka mne chtěla pojmenovat po ní Narcisa (fakt si nedělám pr-del)… s vědomím genů poměrně výrazné nadváhy v naší famílii.. naštěstí mne táta zachránil, u Lucie pár kg navíc tolik nevadí :mrgreen:
apeluji na rodiče, aby zachovali chladnou hlavu i při amoku z narození potomka 8)

Lucko, Narcisa je tragická i pro typ „celoživotní modelka“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko