Jméno Vincencie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.4.16 20:08

Jméno Vincencie

Milé zlaté diskutující. Psala jsem obecnější otázku do „Neobvyklých jmen“. Zajímá mne, jak byste vy reagovali na tohle konkrétní jméno. Líbí se mi říkat Viný, Vinýsku… To zda se to hodí k příjmení a podobně, je mi jasné, že je třeba zvážit, ale zde mě zajímá pouze váš názor na samotné jméno.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
26.4.16 20:10

Pokud ladí, tak mi nevadí. Bude to originál :)

Mámina známá je Konstancie, a taky už to nikomu nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64943
26.4.16 20:10

Tak se u nás říká Vincetovi, klukovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60999
26.4.16 20:11

No me se to nelibi :lol: za me z tvyho vyberu ta olivie :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60999
26.4.16 20:12

Co kdyz ji budou rikat vincku? :lol: a pres manzela by to proslo jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
26.4.16 20:13

Omlouvám se, ale za mě je příšerné :? Nechci urazit, vím, že každý máme jiný vkus, ale tohle je pro mě slušně řečeno hodně nepěkné jméno. Zvaž, jestli by ses tak sama chtěla jmenovat.. Já tedy ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30387
26.4.16 20:13

Za mě ne. Nelíbí se mi, přijde mi to jako paskvil. Vinýsku můžeš říkat i Vendulce, kvůli tomu nemusí mít tvé dítě do smrti jméno jako od cirkusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
26.4.16 20:15
@hanka.br. píše:
Za mě ne. Nelíbí se mi, přijde mi to jako paskvil. Vinýsku můžeš říkat i Vendulce, kvůli tomu nemusí mít tvé dítě do smrti jméno jako od cirkusu.

Souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
26.4.16 20:15

Holcici verzi slysim poprve, take znam jen klucici podobu Vincent. Ted jsem koukla na vyznam a kolik jich je. Zvlastni, ze nejcastejsi je ve meste, kde jsem vyrustala :) Tak stejne je to jen na vas, jak vam se libi a sedi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21894
26.4.16 20:18

Kluk Vincent se mi libi moc, v holcici podobe to slysim poprve a zni mi to zvlastne..ty dve c mi neladi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
26.4.16 20:21

Osobně bych určitě nedala, ale je to JEN vaše věc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
26.4.16 20:26

Napadlo mě oslovení Vincentka :think: aby jí to pak nezůstalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.16 20:27
@a12 píše:
Co kdyz ji budou rikat vincku? :lol: a pres manzela by to proslo jo? :lol:

To jak jí kdo bude říkat se podle mě vyvrbí a věřím, že holčina po nás si to bude umět vyříkat :mrgreen:.
Muži jsem to ještě neřekla, než vypustím něco takyvého z pusy, tak si to musim promyslet, jinak se bude pak u každého předem tvářit :lol: :lol: :lol:. To si samozřejmně dělám legraci a myslím, že mi to „nedovolí“ :mavam:.
Pořád si s tím jen pohrávam a tak jsem se zase zeptala nezaujatých pozorovatelů. Říkala jsem si, že když dám takovéto jméno do názvu tak se mi bude reagovat více lidí než tam na sté stránce. :mavam:
@Slečna Ferka Dík, nečekala jsem, že první komentář bude kladný.
@vokishka To věřím my zase Jiřímu občas říkáme Jiřino a Markovi Mařenko :mrgreen:.
@NikysekR Neurazíš mě, jsem ráda za upřímnost a zároveň za neagresivní slova :mavam:. Já jsem možná divná, ale klidně bych se tak jmenovala :lol:.

• Citovat
  • Upravit
a12
60999
26.4.16 20:30
@Anonymní píše:
To jak jí kdo bude říkat se podle mě vyvrbí a věřím, že holčina po nás si to bude umět vyříkat :mrgreen:.
Muži jsem to ještě neřekla, než vypustím něco takyvého z pusy, tak si to musim promyslet, jinak se bude pak u každého předem tvářit :lol: :lol: :lol:. To si samozřejmně dělám legraci a myslím, že mi to „nedovolí“ :mavam:.
Pořád si s tím jen pohrávam a tak jsem se zase zeptala nezaujatých pozorovatelů. Říkala jsem si, že když dám takovéto jméno do názvu tak se mi bude reagovat více lidí než tam na sté stránce. :mavam:
@Slečna Ferka Dík, nečekala jsem, že první komentář bude kladný.
@vokishka To věřím my zase Jiřímu občas říkáme Jiřino a Markovi Mařenko :mrgreen:.
@NikysekR Neurazíš mě, jsem ráda za upřímnost a zároveň za neagresivní slova :mavam:. Já jsem možná divná, ale klidně bych se tak jmenovala :lol:.

taky mame v rodine marka a kdyz byl malinkej tak byl marenka a obcas i maruska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60999
26.4.16 20:34

Jinak me se dlouhy leta rikalo muzskym jmenem :lol: jakym nebudu psat aby me nekdo nepoznal :lol: ale par lidi nevedelo jak se skutecne jmenuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze