Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nedala bych ho, ale zas tak strasny mi neprijde
kdyz jsou ted celkem popularni napriklad Hugove. Dovedu si predstavit i vetsi ulety, nez Xavier.
Dala bych Xaver, nepřijde mi to nijak divné, asi proto, že znám holku Xaveru.
Mě se líbí ale nedala bych ho, pokud bych si s ním nebyla 100% jistá a dělala bych to jen kvůli dceři 🤷🏻♀️
Vzhledem k tomu že máte jméno z wednesday, tak bych ho teď nedávala. Jeho představitel je možná násilník a úchyl…
Nedala bych. Možná se dceři líbí Xavier, ale za týden to může být William, za měsíc třeba Pankrác
už chci vidět to jeho trápení, jak musí psát to X - že zkušenosti vim, že je to nejotravnejsi velké psací písmeno. Možná zkusit dvě jména, nebo říct dcerce že to může být jeho přezdívka.
![]()
Mám doma syna 2,5 roku se jménem Gabriel. Nikdo mi ho neschválil, nikomu se nelíbilo z důvodu toho že znají holčičí verzi Gabriela. Pořád jsem poslouchala jak mu budeme říkat. Ale já jsem měla jasno že chci neobvyklé a krásné jméno, které neuslyším na každém rohu. No po porodu už nikdo nic neřekl a všem se jméno líbí. Momentálně jsme dostali novoroční překvapení v podobě dalšího miminka. Když padla otázka na jméno u kluka se s přítelem zase nemůžeme shodnout 😅 on chce Viktora a mě se právě líbí jméno Xavier nebo Xaver. Okolní ohlasy jsou zase špatné ale na to moc nehledím. Takže záleží jen na Vás jak to cítíte 😌 😊
@I24 Vím, že to není aktuální už, ale my máme Xaviera, říkáme mu Xavi. Příjmení nemá české. Pořád se nám líbí. Co jste nakonec vybrali?