Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, obracím se na vás, protože se pořád nemohu rozhodnout, které že 2 jmen vybrat pro syna
![]()
Rozhoduji se mezi Adamem a Eliášem.
Příjmení bude mít Prokop. Jedno z kritérií, co jsme měla bylo, aby jméno neobsahovalo R.
Líbí se mi obě moc, jen se stále nemohu rozhodnout, pro to jedno. Termín mám za měsíc a stále váhám.
To, že by Adam měl svátek na Vánoce a za chvíli narozeniny, už neřeším…
Která varianta se vám líbí více? ![]()
Rozhodně Adam. Eliáše znám jako příjmení a hlavně tedy říkat klukovi Elí, mi přijde hrozný..
@Gitoušek píše:
Ahoj holky, obracím se na vás, protože se pořád nemohu rozhodnout, které že 2 jmen vybrat pro syna![]()
Příjmení bude mít Prokop. Jedno z kritérií, co jsme měla bylo, aby jméno neobsahovalo R.
Líbí se mi obě moc, jen se stále nemohu rozhodnout, pro to jedno. Termín mám za měsíc a stále váhám.
Která varianta se vám líbí více?
k příjmení Eliáš
@Lil Kitkatt píše:
Rozhodně Adam. Eliáše znám jako příjmení a hlavně tedy říkat klukovi Elí, mi přijde hrozný..
Adam je také příjmení, a Prokop je i křestní jméno - tady je to těžké
@stinga píše:
Adam je také příjmení, a Prokop je i křestní jméno - tady je to těžké
To ano, ale prostě to Elí je pro mě na kluka strašně zženštilé.
@Gitoušek píše:
Ahoj holky, obracím se na vás, protože se pořád nemohu rozhodnout, které že 2 jmen vybrat pro syna![]()
Která varianta se vám líbí více?
Adam. Eliáš je pro mě jak příjmení.
@Lil Kitkatt Zženštilé by bylo Eliška, každý má na jména jiný vkus, ale nemám ráda takové to je pro holku moc tvrdé, pro kluka za měkké