Jóga dotaz

Anonymní
23.2.22 17:59

Jóga dotaz

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat zda někomu pomohla jóga. Mám stažené svaly u krční pàteře+ motani hlavy. Tak zda to má cenu tam chodit a bude to k něčemu nebo, nikoli.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24777
23.2.22 18:03

Mně některé asány opravdu hodně pomáhají minimálně na protažení a uvolnění :potlesk: zkus to.. nikdy ti to neublíží.. za mne je bonus i fajn lidi tam, relax… na uvolnění paráda..
jen zvol „začátečníky“, zcela striktně.. protože to těžší cvičení je naopak velmi fyzicky náročné… (ačkoliv vypadá pomalé a že o nic nejde, tak je to neskutečně těžké)
a jestli se ti motá hlava Hodně, tak se zeptej lékaře.. protože joga je hodně o rovnováze a držení rovnováhy.. což s motáním hlavy reálně nedáš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
23.2.22 18:05

Cvičím jen podle youtubka a je to znát. Joga bez extrémních cviků je pecka. Jako dítě jsem měla dvě břišní operace, z toho jednu rozsáhlou. Mysleli, že budu mít milion srůstů v břiše a žádný děti. Srůstů mám pár a děti tři, prý tím, že jsem po těch operacích začala v lázních s jógou a cvičila i pak pár let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
23.2.22 18:23

Když tohle cvičím aspoň 5× týdně mám od bolestí ztuhlých svalů na krční páteři klid https://www.youtube.com/watch?… a má tam i jógová videa, ráda s ní cvičím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.22 18:50
@Anonymní píše:
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat zda někomu pomohla jóga. Mám stažené svaly u krční pàteře+ motani hlavy. Tak zda to má cenu tam chodit a bude to k něčemu nebo, nikoli.

No mně ano a velmi, už nic jiného necvičím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.22 19:00
motánim hlavy trpím už 4 rok. Nic mi nepomáhalo,takže to nejspíš bude od té krční páteře,snad mi to pomůže děkuji 🙏 @Anonymní píše:
No mně ano a velmi, už nic jiného necvičím.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex