Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, poradte, prijdu si jako hypochondr, ve 2. rano me vzbudila neprijemna bodava bolest zeber v pravo presne uroven podprsenky z boku, preslo to po ibalginu a quajacuranu, ted to mam jako natlucene a obcas to boli, muze to byt po posilovani cinkama? Nebo z podprsenky? Nebo jsem autem prejela retarder a dost to skublo? Diky
Bloklý žebro bych řekla…jakože skříplo nerv nebo je šouplý ve spoji s hrudní kostí trochu jinam..dopočuju jogu…
@Tarjei dekuji, muze to byt takova bolest? Jeste me napadlo ze jsem mela otevrene okno
@Nekoukej! no jasně že může…já myslela, že mám minimálně rakovinu plic a bylo to bloklý žebro. Může to bolet spoustou způsobů…
@Tarjei presne jsem si rikala co toje vzbudilo me to v noci a nevedela vubec jestli nemam volat zachranku
@Nekoukej! hlavně ono to může bolet úplně jinde po dráze nervu, než kde je problém. Mě bolelo na hrudníku, někdy lopatka. Dr mě položila na lehátko a jemně mi zmačkla vpravo od páteře, ono to luplo a že to bylo to žebro a ať cvičím tu jógu. Od tý doby to nebolí.
Me by rekla at to resim na pohotovosti
, ja prave v noci zacala dumat jestli to neni zlucnik a tak