Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky, nikde jsem nenašla zmínku o tomto spisovateli, odmala ráda čtu, ale největší blázen jsem právě do jeho knížek
je tu ještě nějaký fanda tohoto spisovatele? ![]()
četla jsem od něj vše, ale teda starší knížky se mi líbily mnohem víc. Ty nové čtu spíš se setrvačnosti a nic moc…
četla jsem pár knížek, moc si nepamatuju názvy. Porota, Klient, Firma a určitě ještě něco. Píše výborně ![]()
Já milovala od něj …a je čas zabíjet (první, co jsem četla), Firmu, Případ Pelikán a Vyvolávače deště. Četla jsem ho ráda, i když tedy pak už mi to přišlo takové stejné. Tyhle čtyři si ráda přečtu klidně několikrát. ![]()
@Flyingfrog moje první byla ten Vyvolávač deště, Firma, Porota atd…přiznám se, že A JE ČAS ZABÍJET jsem nedočetla dokonce, ale ještě to chci napravit…byla to prý jeho první kniha
@lukresia píše:
@Flyingfrog moje první byla ten Vyvolávač deště, Firma, Porota atd…přiznám se, že A JE ČAS ZABÍJET jsem nedočetla dokonce, ale ještě to chci napravit…byla to prý jeho první kniha
Jojo, jeho první. Já na ni narazila v knihovně náhodou, zaujal mě název. No je fakt, že takhle jsem přišla i na Clancyho. ![]()
Ještě jsem četla Vánoce nebudou. To je teda jiný žánr než ostatni, ale taky je to dobré ![]()
@pomeranca je to něco jiného, ale taky fajn
mě docela baví když je to psané z pohledu hlavního hrdiny, např. Advokát chudých
@lukresia píše:
@Flyingfrog Clancyho neznám
Mno ten píše trochu něco jiného než Grisham. ![]()
Jsem si teď vzpomněla na několik dalších knížek, které jsem četla a jsou podobné knížkám od Grishama… akorát si nepamatuju ani název, ani autora (něco z toho možná Grisham napsal, ale spíš ne…)
jenom děj. Jediný co jsem rozluštila jsou Jatka od Lee Childa
@vanejka je to o mladém začínajícím právníkovi, který teprv dodělává licenci a získá velký případ pojištovny, která odmítla platit léčbu mladému klukovi s rakovinou. To je hrubý obsah
ještě je tam spousta zápletek. např. že se zamiluje do oběti domácího násilí, nebo zhotovuje poslední vůli jedné staré, opuštěné paní ![]()