Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mam černý. Mam ho do auta (a krátké vzdálenosti od auta) a pro tento ucel je Muze super. Sklada se jednou rukou, je lehky, dobře ovladatelny. I ve vlaku a letadle ok. Syn (93cm)v něm i usne. Jako hlavni kočárek bych ho ale nechtěla, s terenem si moc neporadi, ma mala plastova kola, vrze. Jako cestovní kočárek doporučuji ![]()
@MickaSonda jako hlavní mám Joie Mytrax, ale mám strach ho vzít do letadla
Tak sháním levnější alternativu, hlavně pohodlnou pro dítě děkuji
@jirma.i strach z ceho? V letadle ho stejně nechas u dveří a letušky ho daji dovnitr na „chodbicku“, mimco mas na klíně. Do zavazadloveho prostoru nas hlavu se nedava.
ja mam hlavní Britax B motion plus a potrebovala jsem k tomu levnou variantu „do auta“ a na „špinavé ježdění“ např z hřiště apod (ten britax mi je lito spinit, navic nemá plastovy stupatko na nohy(boty) coz Muze má
takže to setru vlhcenejma ubrouskama z Lidlu a je jak novej ![]()
@MickaSonda ja se s dovolenim prifarim a optam. Taky shanime druhej kocarek - jen do auta (skladny, lehky) na pripadne nakupy, k babicce na vikend na obcasne jezdeni, na stavbu na chvilkove jezdeni,… Do tech penovych kolecek - hodne se zapichuji kaminky? Porad dumam, zda Joie Muze a nebo Petite & Mars? Cena temer stejna.
@Kukacka123 ten Muze ma plastová kola. A na to ze s nim žádné extra dalky nejezdim, tak jsou uz celkem jetá. Chceš foto detail? Muzu tam skočit
@MickaSonda to ano no, každopádně bude lehčí
no holky si stěžují hodně na kolečka:(
@MickaSonda píše:
@Kukacka123 ten Muze ma plastová kola. A na to ze s nim žádné extra dalky nejezdim, tak jsou uz celkem jetá. Chceš foto detail? Muzu tam skočit
No tak bys byla hodna. To ani neni pena?
tak ja zas nevim…jestli ten Petite
chteli jsme neco tak kolem 3000,– max…
Jinak my na doma i u babicky jedny mame kocarek, tohle bude fakt v aute a pojede obcas, nekdy treba tejden ne ![]()
@Kukacka123 píše:
No tak bys byla hodna. To ani neni pena?tak ja zas nevim…jestli ten Petite
chteli jsme neco tak kolem 3000,– max…Jinak my na doma i u babicky jedny mame kocarek, tohle bude fakt v aute a pojede obcas, nekdy treba tejden ne
Hele ja jsem s nim fakt spokojená, na to na co ho mám mi vyhovuje na 100%
syn ted bude mít 2 roky, uz moc nejezdí. Kupovala jsem ho v zimě
Posilam fota (sorry, kdybych odpolko věděla ze ho budu fotit, tak bych ho umyla hhh)
@MickaSonda píše:
Hele ja jsem s nim fakt spokojená, na to na co ho mám mi vyhovuje na 100%syn ted bude mít 2 roky, uz moc nejezdí. Kupovala jsem ho v zimě
Posilam fota (sorry, kdybych odpolko věděla ze ho budu fotit, tak bych ho umyla hhh)
Moc diky!
uplne v klidu! Ja jsem rada, za jakykoli info, nejaky spinavy kolecka mi fakt neva
Ja neocekavam, ze vydrzi za ty prachy nejak hooodne, pripadne na druhy dite (uvidime). Ale tak zase nechci davat nejak vic, kdyz to mam fakt na obcas. Nase mala bude mit 14 mesicu a myslim si, ze neco v tom jeste najezdi. Asi do toho pujdeme
diky moc!