Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Haleyy ahoj, našla jsem zahraniční recenze, s překladačem se to dá ![]()
roluj dolu…
https://www.babymarkt.de/…a248606.html
Máte zkušenost s Moon SL 2019?
Přidejte zkušenost s Moon SL 2019@Káťa19 díky!
koukala jsem, že jsi psala recenzi. Jsi s ním spokojená? Co kolečka?
@Haleyy ja ho nemam, cerpam tady z diskuzi a zakladam nove recenze na zaklade vasich zkusenosti, aby ostatni mohli pridavat. Ale na tech nemeckych strankach si ho chvali, koukalas? Nebo zkus jeste skupinku na fb Moon
jestli ho tam nekdo nema
@Káťa19 tam ho má snad jen jedna paní, ale je taky spokojená ![]()
Ahoj, koupili jsme tento kočárek pro menší18M holčičku (10 kg), primárně na dovolenou letadlem, abychom ho mohli složit jako příruční zavazadlo. Jsem s ním spokojená, jezdím s ním teď i po městě nebo nakoupit, když potřebuji něco rychle vyřídit… Dokoupili jsme k němu tašku od Inglesina.
++ Skladnost do příručního zavazadla, rychlost složení, velice lehký - pouze 5,5kg, možnost polohování až do lehu, polohování nohou, dlouhá stříška, košík, odklápěcí držadlo, rukojeť vcelku, vešlo se do něj dítě i s fusakem a dokonce i usla; vzhled - velmi elegantní; kapsa na zip v zadní části třeba na pláštěnku (která je v ceně), cena střední (3,5tis), přední kolečka otočná a jdou zaaretovat, pětibodový pás.
-- Rukojeť nelze polohovat, nenafukovací kolečka, cítit každá nerovnost, drncá na kostkách, s taškou na rukojeti se překlápí (díky nízké váze).
@AkcinAC ahoj, super recenze, můžeš jí zkopírovat i sem ? díky ![]()
@Káťa19 díky, recenzi jsem tam zkopírovala, ale nezobrazuje se a znovu mi vložit nejde… myslíš, že jí musí někdo odsouhlasit?