Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Anonymní píše:
@Misasisi na to se nikdo neptal…
Tak zbytečně zakládás dvě diskuze stačí jedna… Někdo ti odpoví ale není to hned ![]()
@Misasisi jasně, mě tu dojímá jak všichni vědí vše nejlépe, kdyby ty diskuze šly vymazat, tamti smažu klikla jsem jen na špatnou kategorii
@Anonymní píše:
@Misasisi jasně, mě tu dojímá jak všichni vědí vše nejlépe, kdyby ty diskuze šly vymazat, tamti smažu klikla jsem jen na špatnou kategorii
Nemusíš být hned útočná.
Napsala jsem ti to úplně normálně.
@Misasisi píše:
Nemusíš být hned útočná.Napsala jsem ti to úplně normálně.
Mohla sis sednout na prsty a nerypat a odpovědět na otázku, takže kdo he útočný? ![]()
@Pidulka1991 moc to hrotite nikdo nerejpal, to člověk tady nebude moct napsat asi nic ne…
Na prsty si sedat nemusím stále ziju ve svobodné zemi pokud vím.
A co se týče kočárku tak bych se mrkla asi po nějakým kvalitnějším.. Pokud ti má dobře posloužit 👍🏻
@Misasisi píše:
A co se týče kočárku tak bych se mrkla asi po nějakým kvalitnějším.. Pokud ti má dobře posloužit 👍🏻
Tak hod tipy na kvalitnější kočárky… Zakladatelko zkušenost s tímto kočárkem nemám, ale jinak se znackou joie mam moc dobré zkušenosti ![]()
@Pidulka1991 mě teď přišel X lunder run 2021.. Vybírala sem ho dlouho je to kočárek do terénu do města na pole do lesa… Je kvalitní.. Má nafukovaci kola je to trojkolka vůbec není těžký.. Je k tomu příslušenství jako je taška, kryt na láhev.. Ostatní sem k tomu koupila… Nevím jaký má má zakladatelka finanční možnosti ale se vším nas stal okolo 25tis.👍🏻Je na naše první mimčo ale na druhý ho nechám taky vydrží.
@Pidulka1991 a jinak kočárky thule jsou taky top tyhle dvě značky za mě good
@Misasisi píše:
@Pidulka1991 a jinak kočárky thule jsou taky top tyhle dvě značky za mě good
A co je na joie nekvalitní?? Jinak jmenuješ kočárky s jistou specifikací (sportovní tříkolky), aniž by tě zajímalo o jaky styl kocarku má zakladatelka zájem ![]()
@Pidulka1991 tak kočárek má být hlavně prakticky ne… Myslím. Si že s nějakým takovým asi těžko zajede třeba na pole a počítám taky s tím že jsou třeba aktivní lidi… A můžeš si nechat tu aroganci prosím? Já nejsem žádná mladá pipka ![]()
@Pidulka1991 a co se týče recenzi taky nic moc…,👍🏻ale když se jí líbí ať si ho koupí nechtěla bych ho.
Joie Set Versatrax 2020
Zdravím holky, máte nějaká zkušenosti s tímto kočárkem? Jste spokojený? Děkuji