Jsem bez práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Taky si myslím, že to jsou jenom výmluvy, práce v cizině by asi se sociální fóbií moc nefungovala, je to lenost, až dojdou peníze, ono to půjde neb už budete muset vydělávat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuji přečíst příručku od p. J. Praška: Sociální fobie.
Mě to kdysi moc pomohlo, i když jsem nepostupovala striktně podle příručky. Stačilo jen to přečtení, tipy na zvládání, postupné vystavování se situacím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je jakési divné, tak můžeš odletět do Anglie, bezpochyby zařizovat kupy věcí - povolení k pobytu, pas, ubytování, letiště, pak ta práce a nestyděla ses a teď si nevezmeš ani od pošťáka balík?
Jako ledacos není příjemné asi nikomu, třeba projít kolem partičky v parku, cítit ty pohledy na zádech, ale jak jsi mohla během roku ztratit veškeré návyky běžného života, to mi jaksi nehraje.
Jestli ty jenom nesedíš a nepřemýšlíš až do absurdna. Zkus se prostě zítra ráno hezky obléknout, zhluboka nadechnout a prostě jít. Klidně zprvu jenom do obchodu, na poštu, na pracák a pak zajdi i na ty pohovory. Zas taková věda v tom není a kolegové tě fakt nesežerou.
A třeba něco v běžném světě kromě virtuální reality máš? Rodinu, kamarádky, chodíš do města, do kina, na kafe? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ostrava
Nevíte o nějaké práci v Ostravě a okolí na HPP. Hledám od jara, ale nedaří se
. Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit