Proplacení dovolené po skončení pp

767
24.9.19 12:30

Proplacení dovolené po skončení pp

Ahoj, nevíte prosím někdo nebo nemáte zkušenost? Příští měsíc mi končí pracovní poměr a nemám vybraný ani den dovolené. Ale to se mi bude krátit vzhledem k nemocenské. Týden po skončení pp nastupuju na mateřskou. A nikdo mi tam není schopný říct, jestli mi tu dovolenou proplatí v tom listopadu ve výplatním termínu, když už budu mít po konci smlouvy nebo až pak po mateřské při přechodu na rodičák. Jenže na ten nastoupím až několik měsíců po tom co mi skončí smlouva… Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7674
24.9.19 12:36

Takže budeš pracovat až do skončení smlouvy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16235
24.9.19 12:42

Proplatí při konci pracovního poměru s poslední výplatou. Ty nebudeš na mateřské dovolené, jen budeš pobírat PPM, s ním oni nemají nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
24.9.19 12:43

@_0812_ Proplati ti ji ve vyplatnim terminu po skončení pravovniho pomeru, na tom neni nic složitého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
24.9.19 12:44

S poslední výplatou ti bude proplacena i nevyčerpané dovolená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
24.9.19 13:03

Tak smlouva mi doběhne normálně do konce, ale už jsem doma na nemocenské a už mě vyplácí ossz. A jednou mi řeknou po skončení pp v listopadovém výplatním termínu, pak zase až po těch 28 týdnech při nástupu na rd… Takže čert aby se v tom vyznal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
24.9.19 13:35
@_0812_ píše:
Tak smlouva mi doběhne normálně do konce, ale už jsem doma na nemocenské a už mě vyplácí ossz. A jednou mi řeknou po skončení pp v listopadovém výplatním termínu, pak zase až po těch 28 týdnech při nástupu na rd… Takže čert aby se v tom vyznal.

tak asi jde o to, na co se ptáš :nevim: ty na rd nenastoupíš, protože už tou dobou nebudeš zaměstnaná, čili ji do toho pleteš naprosto zbytečně (a matoucně). normálně ti zbytek dovolené proplatí při skončení pracovního poměru, tedy v listopadovém termínu (pokud končíš v říjnu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat