Jsem bez práce - eskort?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Altavista píše:
Na profil mi mrkla Andynkaa, takže hádám, že žádné právní řešení vymýšlet nemusím. Nicméně díky za projetí této problematiky, obvykle se jí nezabývám a cvičit mozek je důležité
Bingo ![]()
Andynko, i ridicak jako epileptik mit muzes ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Svistice
Zakladatelka,
Teď uznávám že jsem radši měla někoho zkontaktovat a jít do děcáku a třeba bych si tam šetřila ten sirotčí důchod (pokud by mi ho dávali?) ale nevěděla jsem co dělat, bála jsem se a udělala jsem to první co mě napadlo - sehnala jsem si rychle byt, vysvětlila jsem pánovi situaci a žadonila ho, aby mi ten byt dal a abych kauci mohla splácet postupně. Smiloval se a byt mi dal, o nic jiného se nestaral, dál se o mou situaci nezajímal. Mám garsonku, kde platím osm tisíc za měsíc a šest tisíc mi zbyde na telefon, jídlo a drogerii.
V práci mě vyhodili s tím, že jsem ještě dostala seřváno že jsem tajila svou nemoc, nic jsem od nich nedostala a tak nějak tuším, že by mohli říct že mi nic nedají protože jsem epilepsii tajila a tím jsem jim vlastně zalhala v tom, že jsem schopná práce. Epileptici prý nemají ve fabrice co dělat a já díky bohu spadla mimo stroj, na zem, jinak by to asi mělo horší důsledky
Zajdi si zítra do města na sociálku a celou situaci řeš s nimi. I kdyby jsi měla jít na pár měsíců do azyláku.
Během toho si vyřešíš změněnou prac. schopnost či rovnou invalidní důchod. Našetříš peníze a bude se ty lépe odcházet z azylového domů s nějakými korunami v kapse.
Než dělat to co máš v plánu. Možnosti jsou, jen jim popiš celou situaci příp. ještě na charitu si zajdi taky pomohou
- Citovat
- Upravit
@Altavista píše:
Na profil mi mrkla Andynkaa, takže hádám, že žádné právní řešení vymýšlet nemusím. Nicméně díky za projetí této problematiky, obvykle se jí nezabývám a cvičit mozek je důležité
Kdo je to?
ještě nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko nemám zkušenost s eskorem, zato s epilepsií. ve skutečnosti je jen velmi málo povolání, která bys neměla dělat.
To máš záchvaty tak často, že to neutajíš? Polaďte léčbu. Při náboru to nikomu neříkej. Řekneš to závodnímu lékaři při vstupní prohlídce, ten ti napíše ¨schopna¨ skoro všeho, protože není fakt není důvod, proč by epileptička třeba nemohla sedět u počítače.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K zaměstnání se nevyjádřím, k epilepsii ano. Sama jsem epileptička.
Bereš pravidelně léky? Píšeš, že máš nastavený budík, takže semtam zapomeneš? To nesmíš. Musíš dodržovat všechna režimová opatření. Zásadně.
Epileptici nesmějí pracovat na směny, jako řidiči a u strojů, to je fakt. Nešla by u tebe jiná práce - v kanceláři třeba? Nebo i v té továrně, ale třeba nějaké balení výrobků? Jaké máš vzdělání? Eskort NE… dostaneš záchvat a klient tě obere jebo něco hůř. Navíc je to stres a to ti bude zvyšovat náchylnost k záchvatu. A ponižuješ se.
Nikdy jsem neměla se svou nemocí problém. Ani u toho úklidu, když jsem dělala… Jak píše Pudloslava, můžeš toho hodně.
Příspěvek upraven 08.11.21 v 19:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek píše:
Kdo je to?ještě nevím.
zadny velky provokater, jen proste jeji diskuze je uplne o jinych realiich, nez je zde
- Citovat
- Upravit
@Altavista píše:
zadny velky provokater, jen proste jeji diskuze je uplne o jinych realiich, nez je zde
Jojo. Minimalne jeste nikdy nepracovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Altavista píše:
To asi nic neznamená, já chtěla několikrát zmáčknou šipku a mobil se mi pohnul a kliklo to na přezdívku a otevřel se mi profil. Nebo chci posunou a označí se někomu srdíčko.
- Citovat
- Upravit
@Jolka86 píše:
To asi nic neznamená, já chtěla několikrát zmáčknou šipku a mobil se mi pohnul a kliklo to na přezdívku a otevřel se mi profil. Nebo chci posunou a označí se někomu srdíčko.
Je to možné
- Citovat
- Upravit
Ještě se mi nestalo, že by po mně chtěl potenciální zaměstnavatel výpis ze zdravotní karty. S tím se chodí vždy k nasmlouvanemu lékaři až na vstupní prohlídku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ontarova.stara píše:
V sedmnácti letech nemůžeš skončit sama a bez někoho, kdo za tebe zodpovídá.
Vždyť mohla mít sirotčí důchod a alimenty od otce. Je to celé nějaké divné. I teď se může vrátit ke studiu a zažádat si o sirotčí důchod a alimenty od otce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zakladatelka,
@Altavista doktorka se mnou nic neprobírala, když jsem jí řekla že jsem přišla o práci tak mi řekla abych šla na pracák a doufala, že mi nijak pomoct nemůžeměla bych to tedy nějak řešit? Já vůbec nevím co dělat
@Russet Léky beru, teď mi doktorka zvýšila dávku a dávám si pozor abych nezapomínala, mám na to nastavený budík. Ale k tátovi vážně nemůžu, ten žije ve špíně, je bez peněz a jediné co dělal bylo, že se opil a pak mě zmydlil protože se opíjel do agresivity
Na vstupní prohlídce do továrny jsi byla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jolka86 píše:
Jj, na mobilu často kliknu na diskuzi a přehodí mě to na profil. Ale málokdy cíleně do profilu někomu lezu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Jj, na mobilu často kliknu na diskuzi a přehodí mě to na profil. Ale málokdy cíleně do profilu někomu lezu
To nevím, já kliknu hned pryč.
- Citovat
- Upravit
Ahoj zavolej mi 778 737 862 a pokusím se Ti pomoci pokud to půjde. L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit