Jsem blázen a nevím co s tím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.5.25 19:29

Jsem blázen a nevím co s tím

Holky budu anonymní, protože si připadám jak pubertální blázen :oops:
Takovou situaci zažívám poprvé, ač mě je přes 30 a mam lecos za sebou, vztah nemám roky, pouze nezávazně, děti uz větší. Už rok to trvá a nevím si s tím rady.
Jedná se o kolegu, úplně to není kolega v tom smyslu. Pracujeme ve stejné společnosti. A ten pocit, když ho vidím se mi podlamuji kolena, není moc hezký, ale je na něm něco co me šíleně dostává, ani to neumím popsat, asi přitažlivost :nevim: když se naše oči spojí, tak se hned nerozpoji a cítím totální vzrušení :oops: nevím jestli to někdo někdy zažil, ale jsem jak nějaká pubertacka, ovšem nedávám to nijak fyzicky znát, ale úplně me dostává. On první navazuje komunikaci a já jsem nervózní a červenám se jak rak. Sympatie jsou oboustranné a jedna zásadní věc je ze je ženatý. To je pro me zásadní a nechci nic!!! To co prožívám vnitřně, dá se říct v uvozovkách ničí :( kdyby byl svobodný, neváham, ale toto je pro me stopka.
Máte někdo podobnou zkušenost, jak to v sobě,,stopnout" a normálně fungovat bez těch pocitů?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4148
16.5.25 19:36

Jedine vyhnout se tem ocnim kontaktum a omezit setkavani na minimum. Muzes si ho zkusit predstavit, ze te sice pritahuje, ale protoze ho neznas, ze treba ve skutecnosti je to strasny prase, mamincin mazanek, sobec nebo slaboch, cokoli, co nesnasis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17194
16.5.25 19:45

No vezmi rozum do hrsti a jakkoliv racionálně se od něj odpojuj…

Zažila jsem dvakrát. Jsem spokojeně vdaná spoustu let… ale jistá přitažlivost se spolužákem, bývalým milencem byla. Utnula jsme kontakt. Úplně. Neb si nehodlám zničit manželství.
Podruhé kolega, také ženatý. Tam mi pomohlo, že znám jeho manželku, je to skvělá ženská. Nechci ublížit ani ji, ani svému muži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.25 20:00
@tini píše: Více

Už jsem s tím začala, vyhýbat se očnímu kontaktu, ale vždy ty oči tam zahnou i s těmi jeho :( dobrý nápad, třeba jaky je prase a nechává špinavý trencle u koše na prádlo :D ono je i nejhorší, že se mi prolíná i ve snu a pak ho mám celý den v hlavě :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.25 20:03
@azaleila píše: Více

Děkuji za radu, snad ti půjdu příkladem a obdivuju, že si se tak odpoutala a rozhodla správnou cestou :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.25 20:09

Já jsem to zažila a přesně ze stejných důvodů nechtěla realizovat. Tak jsem to využila jako materiál k dennímu snění, hotový paralelní vesmír jsem z toho měla. Dodávalo mi to elán, vitalitu a jiskru. A pak mě to už nebralo, tak jsem si našla dalšího imaginárního. něco podobnýho jako moje děti měly imaginárního kámoše ve školce :D :D

• Citovat
  • Upravit
17194
16.5.25 20:20
@Anonymní píše: Více

Jinak s tím kolegou se pořád potkáváme a ta jiskra tam pořád je. Ale už prostě hlavou vím, že ne a ne a ne… moc bych za to nedala, že to má stejně, ale prostě to, že se známe cele rodiny tomu pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17194
16.5.25 20:21

Tak si po tom snu představ, jak ráno prdí a smrká do umyvadla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.25 20:32

Jenže me to snění moc nepřidává, pak ho potkám a ten pocit, jak když mi projde elektrický výboj v těle. Vůbec tohle neznám a to jsem fakt potkala spoustu hezkých chlapů svobodných a u nich se mi to nikdy nedělo

• Citovat
  • Upravit
10876
16.5.25 20:32

Žádný chlap nestojí za ty potíže a smutek, co z toho jisto jistě budou.
Tak si představ, že do toho půjdeš. Chvíli to bude vzrušující…
A pak si představ ty všední dny, kdy se budete stýkat výhradně u tebe, kdy ty budeš jeho posluhovačkou.
Tvůj život ti uteče, on si užije a bude se vracet domů.
Ty nakonec zůstaneš sama a ztratíš šanci na prožitý život. Nikam nebudete chodit, aby to neprasklo, jsi totiž ideální cíl a nemyslím, že to neví.
Je ti přes 30 let, ale píšeš, jako by ti bylo minimálně 50 let. Měj trochu sebeúcty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.25 20:36
@azaleila píše: Více

Ja taky vím, že ne a ne a vím u sebe, že nepřekročím hranici, ale chci se zbavit těch,,výboju" který me ničí. Dnes taky, to bylo. Celý den prostě na houby, furt v hlavě a na očích

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.25 20:41
@Trojlístek píše: Více

Máš pravdu. Já momentálně nehledám vztah, teď mám hodně práce, do toho studuju, dětem věnuju čas a na vztah není prostor. Za rok snad budu mit dostudovano a chtěla bych někoho, kdo bude po mém boku. Dekuju za tvůj názor, cením si toho :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.25 20:47

Neřešila jsem to s kolegou, ale chlápkem ze sportovních lekcí.
Nepřišla jsem na nic lepšího než si říct, že ano, přitahujeme se, je to intenzivní, užiju si ten pocit a zůstanu u toho a tak je to v pořádku.
Je tomu už třeba 15 let stále se mně motá hlava a mám knedlík v krku když si na něho vzpomenu :)
Byť mám perfektního manžela, děti a šťastný život.
Není podle mně důležité snažit se nemít ty pocity, ale vzít je jako něco normálního co mi nemusí nijak bránit žít si svůj život.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.25 20:50

Jeden kluk z party vždycky říkal ostatním (klukům) : když nějakou začneš příliš obdivovat, představ si ji jak tlačí na záchodě když má děsnou zácpu :)
 Ehm.

• Citovat
  • Upravit
24750
16.5.25 20:52

:zed: achjooo, tyhle dotazy patří na střední školy, učňáky…
tam se učíme tvářit, mluvit, komunikovat..
dle toho, že nemáš čas kvůli škole na vztah - chápu, studium chválím, pořiď si jednoduchý vibrátor.. nedělám si legraci, fakt to udělej… na pár týdnů a měsíců to situaci řeší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí