Jsem braná jako 'prvorodička'?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22903
15.8.23 15:09

Jsi druhorodička a jaký bude druhý porod je ve hvězdách :D Každopádně ať ti to dobře dopadne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
15.8.23 15:35

Nechci tvrdit, že tam mezi nimi nemohou být lajdáci, ale dost rodiček si také za to může samo. Nadváha (tím rozhodně nemyslím přibrání během těhotenství), tělo odvyklé kdejaké fyzické námaze a do toho přijde porod. Na druhou stranu to co dnes dokáže medicína, to před pár dekádami bylo naprosto nemožné.

@Lucie_Sx píše:
Kazdy porod muze byt uplne jiny.A trpela jsi jako pes mozna i proto, ze ti ho v porodnici cely tak pokur*ili.
  • Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
15.8.23 15:36

Je jasno, večer bude možné si to přečíst.

@lucynka25 píše:
Jsi druhorodička a jaký bude druhý porod je ve hvězdách :D Každopádně ať ti to dobře dopadne :andel:
  • Citovat
  • Upravit
Janli
15.8.23 15:39
@Prostě Vodnář píše:
Nechci tvrdit, že tam mezi nimi nemohou být lajdáci, ale dost rodiček si také za to může samo. Nadváha (tím rozhodně nemyslím přibrání během těhotenství), tělo odvyklé kdejaké fyzické námaze a do toho přijde porod. Na druhou stranu to co dnes dokáže medicína, to před pár dekádami bylo naprosto nemožné.

Ty asi nevíš o tom, že nepostupující porody jsou často záležitostí naopak vysportovaných nebo hodně pracujících žen, protože jejich pevný břišní svaly nepustí dělohu ke správným kontrakcím a nedovolí dítěti, aby se správně srovnalo do porodních cest.

• Citovat
  • Upravit
37132
15.8.23 15:44

Nejsi prvorodicka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.23 15:49
@Lucie_Sx píše:
Kazdy porod muze byt uplne jiny.A trpela jsi jako pes mozna i proto, ze ti ho v porodnici cely tak pokur*ili.
? Jak to myslíš? Psala, že dítě bylo větší než porodní cesty. Za to personál snad nemůže. Není mají kouzelnou hůlku Vily Zvonilky a ale každé xte pricarujou větší dítě? :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
19388
15.8.23 16:00

No a ty chceš rodit přirozeně?
Já bych přemýšlela nad plánovanou sekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
15.8.23 16:14
@Prostě Vodnář píše:

Zajímavá úvaha, která je totální blábol. Většinou je to naopak a problémy s porodem mají hubené, malé, nebo vysportované postavy.
Nicméně nepostupující porod má hodně příčin a vůbec nemusí jít o stavbu těla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
15.8.23 16:15

POKUD jsi už rodila, tak ne, fakt nejsi prvorodička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
15.8.23 16:46

Přiznávám, že nějaké oficiality jsem nečetl, ale co se teď kolem mě pohybují maminy, tak ten můj malý vzorek je přesně podle scénáře, který jsem psal. Asi je to jen náhoda.

@Janli píše:
Ty asi nevíš o tom, že nepostupující porody jsou často záležitostí naopak vysportovaných nebo hodně pracujících žen, protože jejich pevný břišní svaly nepustí dělohu ke správným kontrakcím a nedovolí dítěti, aby se správně srovnalo do porodních cest.
@Janli píše:
Ty asi nevíš o tom, že nepostupující porody jsou často záležitostí naopak vysportovaných nebo hodně pracujících žen, protože jejich pevný břišní svaly nepustí dělohu ke správným kontrakcím a nedovolí dítěti, aby se správně srovnalo do porodních cest.
  • Citovat
  • Upravit
19388
15.8.23 16:47
@Prostě Vodnář píše:
Přiznávám, že nějaké oficiality jsem nečetl, ale co se teď kolem mě pohybují maminy, tak ten můj malý vzorek je přesně podle scénáře, který jsem psal. Asi je to jen náhoda.

Buď tak hodnej, ty vodborniku, nepletu se do věcí, kterým nerozumíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
15.8.23 16:51

Pokud jste si nevšimla, tak jsem tu neodbornost přiznal.

@g.sandova píše:
Buď tak hodnej, ty vodborniku, nepletu se do věcí, kterým nerozumíš
  • Citovat
  • Upravit
19388
15.8.23 17:09
@Prostě Vodnář píše:
Pokud jste si nevšimla, tak jsem tu neodbornost přiznal.

A přínos do diskuse jakej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3021
15.8.23 17:15

Neexistuje úměra „víc vaginálních porodů v pořadí=pohodovější průběh“.
Takže tím, že ti první dítě neprošlo cestama, nijak nezmenšuje šanci, že to podruhé bude jako po másle.
Já jsem třeba z těch, které měly druhý porod horší.
To fakt neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
15.8.23 17:17

Že i to, co se zdá na první pohled logické, může být naprosto naopak.

@g.sandova píše:
A přínos do diskuse jakej?
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky