Jsem česneko-chilli žrout, co vy?

1.zizi
10.12.13 18:54

jsem cesneko-chilli zrout, co vy?

Holky jsem chilli zrout a to ve velkem…nakrajim si chilli i do polevky :mrgreen:…a nedokazala sem se hlidat ani v tehotenstvi :mrgreen:…dalsi vec je cesnek miluju cesnek a staci mi jen tak ke chlebu se syrem :mrgreen:…chlap rika, ze to s tim palivym prehanim, ale ja si myslim, ze ne…jakou mate uchylku vy?…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MarkétkaBeruška
10.12.13 18:55

Zlaté chilli a česnek já ujíždím na sladkém, čokoládky a to pořád…

• Citovat
  • Upravit
22015
10.12.13 18:56

Česnek, cibuli a jablečný ocet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973

:srdce: :srdce: :srdce: aaa, čím pálivější, tím lepší, já ještě fandím wasabi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992

Hm chlap moje pálivé nemůže pomalu jíst, teď se to snažím omezit, ale česnek a chilli..hmmm :jazyk: a ještě curry cokoliv s curry a čím víc tím líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
10.12.13 18:57

@BohunkaP jo cibuli jsem zapomnela :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
659

Přidávám se s česnekem, chilli ale ještě ke všemu ujíždím na romaduru/pomazánka dnes na večeři/ tvarglích a jiných „smradech“, cibuli dávám do všeho a pivkem nepohrdnu, no hlavně že nám to prochází, ale to trávení je kvalita hlavně po ránu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@1.zizi píše:
Holky jsem chilli zrout a to ve velkem…nakrajim si chilli i do polevky :mrgreen:…a nedokazala sem se hlidat ani v tehotenstvi :mrgreen:…dalsi vec je cesnek miluju cesnek a staci mi jen tak ke chlebu se syrem :mrgreen:…chlap rika, ze to s tim palivym prehanim, ale ja si myslim, ze ne…jakou mate uchylku vy?…

Blacku? 8o

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
10.12.13 18:58

@LadyTommy jo wasabi miluju pekne palive sushi :jazyk:…t palivost, kdy te boli az vlasy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
10.12.13 18:59

@Idril ten muj taky ne a jeste se urazi, kdyz to nekde zminim, ze nema rad palive :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
10.12.13 19:00
  • Citovat
  • Upravit
2992
10.12.13 19:00

@1.zizi doporučuji někde u indu zkusit kuře windalu (či jak se to píše) to je teprv ostrá chuťovka :pankac:, potili se mi i oči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
10.12.13 19:01

Ja miluju sladke chilli omacky… Uvarim pro maleho a pro sebe zaroven a ja si to pak nakydam na na jidlo :-D

A jeste jedno - za to se desne stydim. Hrozne miluju tatarku!! Byly dobu, kdy jsem si ji mazala na chleba… Ale ponevadz jsem ted jak hroch, tak omezuju… :)

• Citovat
  • Upravit
5644
10.12.13 19:01

Miluju chilli, v jakykoliv podobe, pokud neni jidlo poradne palivy, tak ho nejim

a sushi poradne vyvalet ve wasabi
ouuu jeeeeee :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
10.12.13 19:02
@1.zizi píše:
@LadyTommy jo wasabi miluju pekne palive sushi :jazyk:…t palivost, kdy te boli az vlasy :mrgreen:

:mrgreen: já když mi bylo asi 10, tak mě hlídal strejda a vařil si brutálně pálivý guláš, od té doby pálivé miluju. o sushi mi ani nemluv. Když jsem ho poprvé ochutnala, tak jsem nechápala, co na tom kdo vidí, když jsem ho ochutnala podruhé, tak jsme si ho pak museli kupovat asi týden vkuse denně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí