Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zlaté chilli a česnek já ujíždím na sladkém, čokoládky a to pořád…
Hm chlap moje pálivé nemůže pomalu jíst, teď se to snažím omezit, ale česnek a chilli..hmmm
a ještě curry cokoliv s curry a čím víc tím líp
Přidávám se s česnekem, chilli ale ještě ke všemu ujíždím na romaduru/pomazánka dnes na večeři/ tvarglích a jiných „smradech“, cibuli dávám do všeho a pivkem nepohrdnu, no hlavně že nám to prochází, ale to trávení je kvalita hlavně po ránu ![]()
@1.zizi píše:
Holky jsem chilli zrout a to ve velkem…nakrajim si chilli i do polevky…a nedokazala sem se hlidat ani v tehotenstvi
…dalsi vec je cesnek miluju cesnek a staci mi jen tak ke chlebu se syrem
…chlap rika, ze to s tim palivym prehanim, ale ja si myslim, ze ne…jakou mate uchylku vy?…
Blacku? ![]()
@LadyTommy jo wasabi miluju pekne palive sushi
…t palivost, kdy te boli az vlasy ![]()
@Idril ten muj taky ne a jeste se urazi, kdyz to nekde zminim, ze nema rad palive
…
@1.zizi doporučuji někde u indu zkusit kuře windalu (či jak se to píše) to je teprv ostrá chuťovka
, potili se mi i oči
Ja miluju sladke chilli omacky… Uvarim pro maleho a pro sebe zaroven a ja si to pak nakydam na na jidlo ![]()
A jeste jedno - za to se desne stydim. Hrozne miluju tatarku!! Byly dobu, kdy jsem si ji mazala na chleba… Ale ponevadz jsem ted jak hroch, tak omezuju… ![]()
Miluju chilli, v jakykoliv podobe, pokud neni jidlo poradne palivy, tak ho nejim
a sushi poradne vyvalet ve wasabi
ouuu jeeeeee
![]()
@1.zizi píše:
@LadyTommy jo wasabi miluju pekne palive sushi…t palivost, kdy te boli az vlasy
já když mi bylo asi 10, tak mě hlídal strejda a vařil si brutálně pálivý guláš, od té doby pálivé miluju. o sushi mi ani nemluv. Když jsem ho poprvé ochutnala, tak jsem nechápala, co na tom kdo vidí, když jsem ho ochutnala podruhé, tak jsme si ho pak museli kupovat asi týden vkuse denně ![]()
Holky jsem chilli zrout a to ve velkem…nakrajim si chilli i do polevky
…a nedokazala sem se hlidat ani v tehotenstvi
…dalsi vec je cesnek miluju cesnek a staci mi jen tak ke chlebu se syrem
…chlap rika, ze to s tim palivym prehanim, ale ja si myslim, ze ne…jakou mate uchylku vy?…