Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
On tak chodil i předtím? Jestli ano, těžko se to mění. Ono když bude mít tepláky, tak ho tam bude taky skoro kopat, ale nebude to tolik vidět. Tady bude potřeba kompromis.
Zas nejaky víkendový troll? Dyt se rodice pred detma prevlekaji, spolecne se koupaji… az pudete v lete k vodě, tak ti taky budou vadit chlapi v plavkach? ![]()
To je vtipné
a tobe nevadí, ze jsi měla malou v ()?
Aby z toho neměla nějaké následky ještě ![]()
Je doma, tak proč by si nemohl udělat pohodlí? Nic úchylnýho na tom nevidím. Někteří tatínci se i třeba koupají s dětmi ve vaně a plavky si fakt neberou
Nebo snad manžela podezíráš z nějaké perverze vůči malé?
V plavkách se taky všechno rýsuje, ne? Občas chodím nahá i před většími dětmi, v koupelně se nezamykáme a nic divného mi na tom nepřijde… V boxerkách spí i můj celkem stydlivý muž.
Tohle je náhodou celkem vtipnej trolling, jsem se zasmála, dík.
![]()
, jo mne prijdes divna teda ty, promin. Vzdyt nahota je prirozena. My tohle doma teda neresime, kdyz se prevlikame, tak se nikam neschovavame, klidne pred detmi projdeme nazi. A to ma starsi dite uz 9 roku…
Pred detma se klidne prevlikame, sprchujeme, na koupaku zasadne do rodinne satny, deti se nam roky cpaly v noci do postele.
I kdyz chlapa celodenne doma pobihajiciho v trenkach bych taky nemusela.
Za me jsi prehnane pruderni. Sex ti nevadi, nebo jedine, kdyz je zhasnuto?
Asi se pujdu udat. Jednak spime nazi nebo v tricku, smradosi bezne prijdou do koupelny, kdyz jsem ve sprse. Nikdy jsme nedelali, ze nahota je tabu.
Holky, poradte, prosím.
Manžel se odmítá oblékat před mimčem - myšleno spí v boxerkách (všechno se mu tam rýsuje) a pak když je doma i přes den, dokud nejde ven, tak se odmítá obléknout. Vezme si třeba malou na gauč, ona ho tam skoro kope a jemu to přijde normální. Mně ne, možná jsem moc konzervativní a nenormální já, už nevím. Ale prostě mi to vadí a on s tím odmítá něco dělat. Prý mu nebudu nařizovat co má mít na sobě.
. Ale já ho fakt slušně poprosila.. Přijde mi to prostě úchylný, když se mu tam všechno rýsuje. Co myslíte?