Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ale jo, pouzivam, treba mame ted krem na oblicej. Vetsinou ale preferuju weledu-mast na opruzeniny, jejich sampon, akorat prave ten krem ba oblicej ni prisel od weledy silene mastnej, takze jsem zkusila ten Babylove a jsem spokohena. Nase decka ale nemaji citlivou pket, netrpi na zadne exemy apod., na citlivou plet bych Babylove spis nedala…
Používám a jsem spokojená.
Konkrétně pěnu do koupele, krém na opruzeniny, krém na obličej (ne do mrazu, ten jsem zatím nesehnala)
Kupuji tam i plenky (obyč i eko) a taky super.
@kiwiovka ten krem do mrazu prave mame a strasne krasne voni
, a je pravda, ze na jejich plenach babylove nature nase deti vyristly a byla jsem moc spokojena!
@kalie
jako musí být skvělý, protože byl vyprodaný
tak jsem vzala poslední obyč, zase u nás velké mrazy moc nemáme ![]()
Takže by jste tuto kosmetiku doporučili? Přemýšlím právě nad Hippem a Babylove
Za mě babylove super, kontrolovala jsem složení a nic zavadneho tam neni 8
@L.B26
já určitě. Hipp mě nezaujal, nemám tedy vyzkoušeno.
Brala jsem to i tak, že pokud by nevyhovovala, nestála zas tolik, aby mi bylo líto „vyhození“.
@Mediula Tak děkuju moc, já právě měla Babylove, ale chtěla jsem něco kvalitnější, ale tohle jak vidím asi nebude taky špatné
@kiwiovka No mě se líbilo, jak se prezentuje (HiPP) (Bez chemie)tak váham no
Začala jsem používat kolem 8 měsíce tu světle modrou řadu a jsem spokojená
celkově jedu u malýho na Babylove - pleny, ubrousky, kosmetika, jídlo.. Vlastně celá moje domácnost jede na DMku ![]()
@L.B26
tak třeba se ti ozve někdo, kdo má vyzkoušeno obojí a může porovnat. ![]()
@L.B26 ano, pro sebe, pro manžela, na úklid. Jediný co mi nevyhovuje z DMka jsou šampony, krémy na obličej a tělový mlíka. Jinak jedu snad ve všem
nejvíc ujíždím na tematickým toaleťáku
![]()
Příspěvek upraven 11.12.20 v 19:31
Ahoj, používáte na své nejmenší tuhle kosmetiku? Jste, nejste spokojené? Babylove obsahuje heřmánek a ten občas prý víc škodí jak pomůže, co myslíte?