Jak uspáváte měsíční mimčo?

91
11.12.20 10:42

Jak uspáváte měsíční mimčo?

Ahojte jak uspavate? Driv mi usnul u prsu, teď nic, podle toho jak je naladěný tak treba hládim po kořenu nosu a ockach, nosím v ruce, nosím v zavinovacce, dávám dudel v postýlce který furt plive, sám v postýlce po položení začne rvát jak tygr.. :think: díky za rady, jinak nás prcek má skoro 6kg takže už některé nošení nedávám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81479
11.12.20 10:48

Svázat, dudlík. HOtovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
11.12.20 10:48

Uspávala jsem obě děti se mnou v posteli. Jedno u prsa, druhé s dudlíkem. Nenosila jsem, neskákala jsem na míči. Pouštěla jsem bílý šum a druhé zavinovala. Pak jsem je podle situace buď přenesla a nebo nechala spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
11.12.20 11:30
@Lama Lama píše:
Svázat, dudlík. HOtovo.

ty seš drsná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
11.12.20 11:36

Usinala semnou v posteli. Zpivala jsem. U nas postylka rozhodne ne. diteti je nejlip u matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
11.12.20 11:38
@welovefashion píše:
ty seš drsná :mrgreen:

hele, je mu 11 a už spí deset let i nesvázanej. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
11.12.20 11:56

My chodíme všichni pravidelně spát v devět cca, takže uložím staršího, pak tedy mimčo ještě nakrmím, případně přebalím, a dám do postýlky… no a buď to vyjde, nebo taky ne :mrgreen: :mrgreen: ale nějak zvlášť neuspávám, to ne, ani nepoužíváme zavinovacku. Většinou usnu driv než on a on si kolikrat v ty postýlce ještě dela zvuky nebo kouka a u toho usne. Když vylozene nerve, tak to neřeším. Ale na další etapy stejně skončí u nás, jelikož už po kojeni nezvladam vstát a dat ho do te postýlky znovu :P :lol:

Případně když řve a je to už moc, tak ho vezme muž a nosi po bytě, ale to je jen občas. Jinak jsme rádi, že si už konečně lehnem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
11.12.20 12:34

Přes den: do fusáčku, položila jsem do kočárku a kočár vystrčila ven za dveře
Večer a v noci: nakrmit, položit do postýlky, párkrát pohladit a odcházela jsem.
Nemám pocit, že by dcera utrpěla nějakou újmu, krom toho, že má ráda svoji postýlku a nemám problém usínat v ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
11.12.20 12:50
@Lama Lama píše:
hele, je mu 11 a už spí deset let i nesvázanej. :lol:
:lol: :D a kdyby neusnul, tak doufám, že provaz je pořád k dispozici :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
11.12.20 13:07

Nakrmit, polozit, opustit prostor. Pokud plakala, vracela jsem se po chvili pochovat, utesit a zas polozit a jit. Udrndavat hodinu jsem si mohla dovolit max u prvni a ta zas usinala okamzite bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
11.12.20 13:24
@Leo44 píše: :lol: :D a kdyby neusnul, tak doufám, že provaz je pořád k dispozici :D

Ty jo, to nebyl provaz, ale takový speciální chvat se srolovanou plínou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
11.12.20 14:12

@VilaAnalka a i tak malé mimčo si tam nechávala když pobrekává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
11.12.20 14:13

@Lama Lama a dudel neplivalo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
11.12.20 14:18
@Niffu píše:
@Lama Lama a dudel neplivalo co?

Ne, na tom jsem si dala záležet už na porodním sále, aby měl pocit, že dudlík je součástí vnějšího světa. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
11.12.20 14:45
@Niffu píše:
@VilaAnalka a i tak malé mimčo si tam nechávala když pobrekává?

Chvilku jo, neslo pribehnout hned. Kdyz ti 1,5r starsi dite vylejza z vany, nemuzes ho tam nechat uklouzavat a mlatit se do hlavy o kachliky jen proto, ze mimino zaclo pobrekavat. Nebo kdyz z toho starsiho sundavas podelanou plinu..jen odvazlivec by ho v tu chvili nechal bez dozoru se spinavym zadkem :lol: A samozrejme jak to slo, tak jsem prisla utesit, ale nekdy to muselo par minut pockat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí