Opasek proti kolikám Pecorella

49
9.12.20 11:39

Opasek proti kolikám Pecorella

Zdravím, nemáte někdo zkušenost s Opaskem proti kolikám Pecorella?

Moje malá má 2 měsíce a vůbec nic jí nepomáhá. Už jsem zoufalá.
Děkuji za vaše odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
788
9.12.20 13:01

A co všechno jste zkoušeli? U nás taky nic nepomáhalo a nakonec se ukázalo, že má alergii na bílkovinu kravského mléka. Třeba může mít nějakou potravinovou intoleranci - na mléčné výrobky, lepek, vejce, soju apod. Pokud kojíš, tak bych zkusila dietu s vynecháním rizikových potravin a po několika dnech by měl být vidět rozdíl, pokud je skutečně dítě alergické. A nebo pokud je na UM, tak si nechat předepsat speciální výživu od doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
9.12.20 13:48
@bibi2233 píše:
A co všechno jste zkoušeli? U nás taky nic nepomáhalo a nakonec se ukázalo, že má alergii na bílkovinu kravského mléka. Třeba může mít nějakou potravinovou intoleranci - na mléčné výrobky, lepek, vejce, soju apod. Pokud kojíš, tak bych zkusila dietu s vynecháním rizikových potravin a po několika dnech by měl být vidět rozdíl, pokud je skutečně dítě alergické. A nebo pokud je na UM, tak si nechat předepsat speciální výživu od doktorky.

@bibi2233
Zkoušela jsem vyřadit mléko ale nepomáhalo to. Četla jsem, že pokud je to alergie, tak mají dítě hlen ve stolici. Naše má stolici v pořádku. Jinak na bolest bříška jsem fakt zkoušeli všechno. Bereme i probiotika 4 týdny ale nepomáhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
9.12.20 16:25

Tak zkus vyřadit ještě ten lepek, vejce a soju. A nám pomohlo i nahradit Vigantol jiným vitamínem D a pak ještě rektální rourka. A zavinování a bílý šum. A probiotika zkusit různé druhy, třeba BioGaia nám nepomáhala vůbec. Pokud nemá alergii na nic, tak se holt musí vydržet, znám to, je to hrůza, ale časem to přejde, syn brečel půl roku kvůli bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
9.12.20 16:26

Ten opasek si myslím bude fakt na nic, synovi žádné obklady nikdy nepomohly. A ještě šátkování, některým dětem ta poloha vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
9.12.20 17:00

Zkus nošení v šátku a bezplenkovku, u nás zabrala kombinace ještě s babycalmem, a když byly dny, kdy nefungovalo nic, tak holt rourka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí